Nie wiem, też kiedyś pytałem o to, ale nie pamiętam odpowiedzi. Wydaje mi się, że moje stałki mają płaszczyzny. Trzeba sprawdzic na ceglanej ścianie![]()
Nie wiem, też kiedyś pytałem o to, ale nie pamiętam odpowiedzi. Wydaje mi się, że moje stałki mają płaszczyzny. Trzeba sprawdzic na ceglanej ścianie![]()
sorki-nie wiem czy to jeszcze aktualne ale ja kupilem nowego niemalze eosa 33 za rowne 600 zl![]()
a ja kupilem eosa 30 za 600, tez rowne. Samo body
heh-tak trzymacwole go niz moja 350tke
![]()
ja tez jestem bardzo zadowolony!!!!![]()
Polecał bym EOS-a 300 i 50mm f/1.8.
no co Ty-chyba zartujesz.po pierwsze eos 30/33 to duzo lepsza pucha.a po drugie to po co ta 50tka?? przeciez jak Ci sie Twoj glowny korpus zespuje to szkla przeciez zostaja. no chyba ze na cyfrze masz tylko dedykowane pod cyfre szkla. no ale jak ktos szuka w FF backup body, to raczej ma szkla do FF.
a ja dalej polecam 600tke za 150 zeta tylko ze temat juz chyba umarl, autor watku zakupil odpowiednie body i temat moznaby zamknac, prawda panie moderatorze ?![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
no ale skad wiesz ze on nie ma tego szkla w cyfrze?zreszta autor watku pyta sie o body a nie o body ze szklem![]()