Witajcie
Czy Wasze lampy rowniez maja luz na glowicy, szczegolnie widoczny przy polozeniu 75 stopni do gory?![]()
hmmm
pozdrowienia
JK
Witajcie
Czy Wasze lampy rowniez maja luz na glowicy, szczegolnie widoczny przy polozeniu 75 stopni do gory?![]()
hmmm
pozdrowienia
JK
Tak, mają :/ I zauważyłam to w jakieś dwa, może trzy dni po kupieniu tej lampy. To znaczy wtedy się to pojawiło...Zamieszczone przez jotka
Maja. Od nowosci. Irytujace ze sprzet za 1kpln jest tak badziewiasto wykonany. Ale takie zycie.
To sie chyba postep nazywa. (i tak kliencie kupisz cos nowego za rok, a jak nie to my ci w tym pomozemy).
pozdrawiam
f.
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Mówicie o tym 1mm o który można ją "podciągnąć wyżej"? Nawet bym nie pomyślał żeby się do tego przyczepić. Nie przesadzajcie że taki "luz" świadczy o badziewiastym wykonaniuCiekaw jestem jak to wygląda w 580EX. Zapewne jest tak samo. Mi w niczym nie przeszkadza...
![]()
Qrde u mnie w 580EX tez jest kawaleczek luzu... wyrzucic przez okno czy wstawic do gablotki i odkurzac co jakis czas?.
A serio - naprawde wam to przeszkadza? Warto tracic nerwy dla az takiego pieszczenia sie sprzetem?
W sumie tez tak kiedys mialem 8) , ale im wiecej sie foci i ufa sprzetowi, ktory sie posiada niezaleznie od drobinek kurzu, minimalnych luzow czy rysek tym bardziej sie czlowiek uodparnia na takie *******ki.
Zamieszczone przez Vitez
Vitez - dokladnie tak.... im wiecej robie fotek tym mnie czyszcz matryce, tym mniej jest ona brudna ,,,,, a zmieniam czesto szkla....
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Wlasnie sprawdzilem jakie moja 580'tka ma luzyPatrzcie... Rok robilem zdjecia i nie przeszkadzalo mi to a teraz... Masakra
Czy to wychodzi na zdjeciach?Bo jesli nie to po co sie tym przejmowac?
...
Chyba się zastrzelęMoja 580EX ma luzy
Muszę sprawdzić czy nie mam poruszonych zdjęć
![]()
Hmm a moja 580EX nie ma żadnego luzu.. Hmm proszę poradzcie co mam robić,może oddać do serwisu, może jest zepsuta?![]()
350D + BG-E3 + KIT + CANON 70-200 F/2,8 L + Extender 2x II + SIGMA 17-70 + CANON 50/1,8 II + 580EX + RAYNOX + Helios 44M4 + MC Zenitar 16/2,8 + TK 2M + Valbon CX-540 + CANON POWERSHOT PRO 90 IS + TROCHE LAMP, TEŁ, Jakaś Bigma by się przydała.. CDN.
Całe CB... Z całym szacunkiem panowie - nikt nie mówi, że to problem, że to wpływa na jakość zdjęć. jotka zadała zwykłe pytanie. Dostała pare normalnych odpowiedzi, a przyszli do dyskusji inni Użytkownicy i robią z autorki postu idiotkę.
edit: literówka
Ostatnio edytowane przez fotoania ; 06-08-2006 o 23:03