Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
ja tu widze inny problem - interesuje ją sprzet, to widac - teraz wszystko zalezy od tego, po ktorej stronie obiektywu bedzie chciala byc jak podrosnie - jesli przed to nie ma problemu ale jesli za - liczylbym sie z probami "przejecia" sprzetu
od malego jest po tej stronie obiektywu dla modelki aczkolwiek z ciekawosci siega po aparat i lubi sie bawic, a ostatnio w MM zagladala ze mna w celowniki kilku pstrykadel ale to raczej jest kwestia tego wieku, w ktorym dziecko nasladuje calkowicie bezkrytycznie doroslych i skoro tata bawi sie aparatem, to "Haniunia tes"

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
nie jestem fanem uv'ek ale sa sytuacje gdzie "strzezonego..." ;-) .. sam mam uv na 10-22 bo czasem "wlazilem" soczewka w fotografowany obiekt

dla swietego spokoju - kup, na plenerki bez pociechy zawsze mozesz zdjac i po problemie :-) ..
ja jestem ogolnie paranoik na punkcie antykoncepcji obiektywow i nie praktykuje trzymania tylnej soczewki na wierzchu dluzej niz 5 sekund, a przedniej inaczej niz w UV-kondomku aczkolwiek zdaje sobie sprawe, ze robienie tego szklu makro to juz jednak jest rodzaj zboczenia i nie chce przesadzac