Zamieszczone przez KuchateK
Jak już napisałem wcześniej, podziękowałem za podpowiedź, wziąłem, poczytałem i jużDzięki raz jeszcze.,
Zamieszczone przez KuchateK
Jak już napisałem wcześniej, podziękowałem za podpowiedź, wziąłem, poczytałem i jużDzięki raz jeszcze.,
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Ignorantow poznaje sie nie po ilosci postow a po stylu i jakosci wypowiedzi, a szczegolnie pytan.Zamieszczone przez Avadra_K
Dla mnie ktos, kto zadaje pytanie na ktore odpowiedz znajdzie w instrukcji - jest ignorantem i leniwcem.
Bo wiadomo ze mniej wysilku kosztuje zrzucenie na kogos poszukiwania odpowiedzi niz poszukanie samemu. I to swiadczy rowniez o braku szacunku dla innych uzytkownikow - a zrobcie mi dobrze a ja sobie poczekam na odpowiedz.
Gorzej niz ignorantem nazywam kogos, kto na zwrocona uwage reaguje "alez forum ma byc mile! ma sluzyc pomaganiu sobie! wiec czemu smiesz mnie odsylac do instrukcji i niszczysz tym samym dobry wizerunek forum! "
Tak. Lepiej brutalnie i szczerze, raz a porzadnie ochrzanic niz sie miesiacami uzerac.Zastanawiam się czy każdą osobę, która napisze coś w stylu lżejszym, niż śmiertelnie poważnym, a nie jest Ci znana osobiście zostaje uraczona tego typu odpowiedzią?![]()
Po to dostales link, bym mial dowod ze nie tylko ja tak uwazam ale i wszyscy "zasiedziali" w przeroznych skupiskach ludzko-internetowych.
My - uzytkownicy forum.” Nie powininno Cię to urazić. Nie zignorowaliśmy Cię i w ten sposób daliśmy Ci do zrozumienia, że jednak zasłużyłeś na odpowiedź - właśnie ją dostałeś. Powinieneś raczej być wdzięczny za babcine pobłażanie."![]()
Przepraszam my kto? : Król, Moderator, Wannabe?![]()
Kuchatek ci odpowiedzial.Forum powinno być użyteczne , oczywiście zgadzam się z Tobą w 10.000.000%, jednak od forum również (zwłaszcza ogólnie dostępnego) oczekuje się również aby byłu przyjazna dla użytkowników
i to nie w sposób jaki za zwyczaj, stosowany jest przy tworzeniu „instrukcji obsługi”.;-)
Cytat rowniez ci odpowiedzial ale najwyrazniej nie zrozumiales.
Albo forum bedzie przyjazne (az do przesady ale przynajmniej wg wymarzonych wyobrazen ludzi "wchodze, pytam i domagam sie odpowiedzi" ) albo uzyteczne.
I to uzytkownicy forum a nie Administrator czy Moderatorzy, zdecyduja jaki typ forum chca miec.
Ty jak widze wolisz forum milusinskie...wiec naprawde zastanow sie czy chcesz przebywac na forum uzytecznym?
:razz: OK przyjąłem do wiadomości i przepraszam za zamieszanie. Dzięki za odpowiedzi i wyjaśnienia.![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow