Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Softbox

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Jak juz bedziesz tu dluzej i dojedziesz do 2000 postow to zobaczysz jak czesto powtarzaja sie pewne watki.

Gwarantuje Ci, ze ogladajac ten sam podstawowy temat z zakresu instrukcji *nasty raz uznasz tekst "wez chlopie w lape ta instrukcje i ja poczytaj bo po to ja masz" za bardzo mila odpowiedz

Jak już napisałem wcześniej, podziękowałem za podpowiedź, wziąłem, poczytałem i już Dzięki raz jeszcze.,

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Avadra_K
    wierz mi, nie każdy kto ma mniej niż 2000 postów (na danym forum) jest ignorantem. :rolleyes:
    Ignorantow poznaje sie nie po ilosci postow a po stylu i jakosci wypowiedzi, a szczegolnie pytan.
    Dla mnie ktos, kto zadaje pytanie na ktore odpowiedz znajdzie w instrukcji - jest ignorantem i leniwcem.
    Bo wiadomo ze mniej wysilku kosztuje zrzucenie na kogos poszukiwania odpowiedzi niz poszukanie samemu. I to swiadczy rowniez o braku szacunku dla innych uzytkownikow - a zrobcie mi dobrze a ja sobie poczekam na odpowiedz.
    Gorzej niz ignorantem nazywam kogos, kto na zwrocona uwage reaguje "alez forum ma byc mile! ma sluzyc pomaganiu sobie! wiec czemu smiesz mnie odsylac do instrukcji i niszczysz tym samym dobry wizerunek forum! "

Zastanawiam się czy każdą osobę, która napisze coś w stylu lżejszym, niż śmiertelnie poważnym, a nie jest Ci znana osobiście zostaje uraczona tego typu odpowiedzią?
    Tak. Lepiej brutalnie i szczerze, raz a porzadnie ochrzanic niz sie miesiacami uzerac.
    Po to dostales link, bym mial dowod ze nie tylko ja tak uwazam ale i wszyscy "zasiedziali" w przeroznych skupiskach ludzko-internetowych.

” Nie powininno Cię to urazić. Nie zignorowaliśmy Cię i w ten sposób daliśmy Ci do zrozumienia, że jednak zasłużyłeś na odpowiedź - właśnie ją dostałeś. Powinieneś raczej być wdzięczny za babcine pobłażanie."

Przepraszam my kto? : Król, Moderator, Wannabe?
    My - uzytkownicy forum.

Forum powinno być użyteczne , oczywiście zgadzam się z Tobą w 10.000.000%, jednak od forum również (zwłaszcza ogólnie dostępnego) oczekuje się również aby byłu przyjazna dla użytkowników i to nie w sposób jaki za zwyczaj, stosowany jest przy tworzeniu „instrukcji obsługi”.;-)
    Kuchatek ci odpowiedzial.
    Cytat rowniez ci odpowiedzial ale najwyrazniej nie zrozumiales.
    Albo forum bedzie przyjazne (az do przesady ale przynajmniej wg wymarzonych wyobrazen ludzi "wchodze, pytam i domagam sie odpowiedzi" ) albo uzyteczne.
    I to uzytkownicy forum a nie Administrator czy Moderatorzy, zdecyduja jaki typ forum chca miec.
    Ty jak widze wolisz forum milusinskie...wiec naprawde zastanow sie czy chcesz przebywac na forum uzytecznym?

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

:razz: OK przyjąłem do wiadomości i przepraszam za zamieszanie. Dzięki za odpowiedzi i wyjaśnienia.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów