Było miło ale nie zagrali naprawde fajnych kawałków. Zagrali chyba Time, money itp.Zamieszczone przez aptur
A nie zagrali np sorrow. (przepiekna i genialna solówka)
No tak. ale było wiadomo że tego nie zagrają bo to z płyty Floydów bez Watersa. Jak mawiał Waters było to "genialne oszustwo"Zamieszczone przez Zakk Wylde
![]()
Dzwonilem do Fundacji organizującej koncert i powiedzieli ,że kazdy aparat z odemowanym obiektywem bedzie uwazany za profesjonalny ,a takich wnosic nie mozna.Troche ich wysmialem bo niby taki stary ZENIT to tez PROFESIONAL??Zamieszczone przez nekrolog
A czemu niby nie?Zamieszczone przez PiK70
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Ja bylem w Pradze w 1994 na koncercie trasy Division Bell. Ale tak wlasciwie ta trasa to byl labedzi spiew PF. Onie wtedy zegnali sie z publicznoscia. To byl prawdziwy koncert zyczen z kwadrofonicznym naglosnieniem. Dlatego teraz mi nie zal ze nie jade do Gdanska. Tamtego wydarzenia nic nie przebilo do tej pory i pewnie nie przebije. Jak ogladalem ostatnio koncert U2 z ostatniej trasy to smiac sie chcialo...
hejo jeszcze tylko 2 godziny do koncertu w stoczni .... ja się nie mogę zdecydować ale pewnie pójdę i się pokręcę aż w końcu kupię bilet ..
Trochę bym sobie nie darował tego bo Pink Floyd to moja 3-4 kapela w kolejności i mocno ich słuchałem jakieś ... 15 lat temu . Co prawda to nie to samo ale jakaś namiastka będzie a show na światowym poziomie napewno
BTW aktualnie w Gdańsku na gościnnych występach ....
Wspanialy koncert ..., wspaniale wrazenia, konczy sie "big weekend". Przy "Echoes" myslelismy ze odlecimy w kosmos - nieziemska energia!
Pare fotek pozyczonym przed scena, poczciwym G2(tryb M, iso 200) gdzies z tlumu, prawie na jednej nodze. Szkoda ze nie moglem wniesc swojej 20-tki, ach szkoda ...
http://www.pbase.com/hofi/gilmour
Pozdrawiam
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
bylo nieźle .... wlazłem z 300D i mam parę niezlych ale bylem jakieś 30-40 m przed sceną .... zapodam we wtorek .....
pozdro
BTW .... było sporo biltów za 1 PLN ...... ja kupiłem tkie promo od konia za 50PLN a sektor za 160PLN
wiem, wiem tez myslalem, ale musialbym moja 20-tke rozebrac z gripa i ladnie gdzies zapakowac na wzor "kanapki" :smile: i moglo sie udac ... Czesto role "przemycacza" sprzetu pelni moja zona, ale musze ja niezle prosic, bo nie lubi ...Zamieszczone przez popmart
Pisalem nawet do nich w sprawie akredytacji ale raz mowili ze tak, potem ze zobacza, podobnie bylo z Watersem. Stwierdzilem, ze skupie sie na mojej ukochnej muzyce i tak zostawilem.
Czekam w takim razie na fotki i pozdrawiam
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...