A ja się cieszę że w końcu w Rzeszowie bedzie solidny lab do którego będzie mozna normalnie pójść i zrobić fotki jak należy. Do tego co koledzy napisali dodam że powinny być usługi ekspresowe. Bardzo sobie cenię taką możliwość w swoim stalowowolskim labie gdzie przychodzę, podaje płytkę z gotowymi fotkami proszę bez korekty i pliczki lecą do kolejki a za kilka, kilkanaście minut mam pakiet odbitek.
Cena większych formatów powinna byc atrakcyjna. Wiem że popyt jest mniejszy więc i zysk na takich powiększeniach mniejszy, ale niższa cena skłania do robienia powiększeń. Jeśli odbitka 10x15 cm kosztowałaby 50 gr to jest to dobra cena, ale odbitka 20x30 (czyli powierzchniowo 4 razy 10x15) powinna kosztować góra 6 zł. W wielu internetowych labach cena za 20x30 to już 3-4 zł ale z jakością różnie. Za dobrej jakości odbitkę 20x30 na Fuji CA Supreme zapłaciłbym 5-6 zł z pocałowaniem reki
. W tej chwili za ten format płacę 7 zł trochę z bólem serca ale przynajmniej wiem że nie bedzie to bubel. I jescze raz powtarzam - koniecznie Supreme... zwykły CA za bardzo się gnie i niszczy.