Z mojej strony do tego wszystkiego dodałbym płatności elektroniczne.
Karty kredytowe oraz transfery z banków ... im wiecej tym lepiej.
Z mojej strony do tego wszystkiego dodałbym płatności elektroniczne.
EOS 350D BG-E3 | EOS 300 BP-200 | EF 50/1.8 II | EF 28-105mm 3.5-4.5 | PENTACON 4/200 | RS-60E3 | 1 GB SanDisk II
Nie chce Frontierka ;D Wiem co moge osiagnac na Ilabach i powiem, ze subiektywnie frontier jest kiepskiPozatym mam budowe Ilaba w palcu (przezrok to gowno "serwisuje"), wiem co i jak i niechce sie pchac w nic nowego
Ale jak masz namiar gdzie dostane 15.2 glossy fuji CA za mniej niz 180 zl brutto to wal jak w dym!
Swietny pomysl, o tym nie pomyslalem! Chcialem wszytsko realizowac poprzez pobranie.Z mojej strony do tego wszystkiego dodałbym płatności elektroniczne.
Ostatnio edytowane przez Redskull ; 03-08-2006 o 22:35
Canon stuff, czyli wszystko co przeszkadza w robieniu dobrych zdjęć...
a ja powiem tylko tylebardzo sie ciesze ! ;]
btw: w Rzeszowie chyba nie ma dobrego labu, kasowski ma frontiere i ceny z kosmosu ;]
350D
Płatności typu mtransfer, płacę z intelligo itd., kartą. Czas realizacji nie jest dla najważniejszy, ważniejsze to, co wymienili przedmówcy.
Zamieszczone przez Alzail
Zapraszam na Ofiar KatyniaPokaze Ci co znaczy dobra odbitka
![]()
15.2- 179.00
12.7- 149.00
Taniej już chyba nie znajdziesz
Moze powiem jak to jest jak ja zamawiam i co mnie się podoba a co nie.
1)Ceny,
najlepeiej takie byś ty zarobil oraz były niskie dla klijentów (wtedy masz ich dużo. Możesz zrobic jakąś promocję, bonus.
2)Znizki,
To byś musiał zrobic jakiś program który nalicza Ci ilośc zdjęc na jednego klijenta, aby on miał znizkę(czyli my
)
3)Korekty,
Tutaj jest problem, bo jak ja wysyłam to musze podbijac czerwień o kilka stopni :/ ale jak dawałem pierwszy raz zdjęcia to masakra
4)przesylka,
Musisz mieć blisko poczte polską bo normalnie bys się zajechał jak bedziesz jechał tam i z powrotem z zdjęciami. Najlepeiej aby było dużo mozliwosć (kurier, poczta polska itp.)
5)zabezpieczenie przesylki,
Kopeta babelkowa z kartonikiem szytywnym
6)szybkosc,
To zalezy od punktu 4
7) Może solidność ???
Ale jak to mówią tak to tylko w erze zrobią![]()
Czyzby GATEX?15.2- 179.00
12.7- 149.00
Dominik. Andex- jestem członkiem FDI i nie mam dużego wyboru w hurtowniach.Hurtownie które sprzedają towar dla zakładów zrzeszonych w sieci FDI sprzedają go w bardzo podobnych cenach.Twierdzą że mają tyko 3 % marży na papierze.
a moze znizka dla forumowiczow? :wink: to w sumie serio pomysl, kiedys ktos cos takiego na forum poruszal. przy odpowiedniej ofercie dla ludzi z forum moglbys zdobyc dosc pokazna grupe wiernych klientow. choc raczej z gatunku tych czepialskich, a nie z tych co "po jednej odbitce z kazdego udanego zdjecia"