Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Wątek: Otwieram LABA!

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Aha, koniecznie mus być opcja, że foty wychodzą 1:1 przy danej rozdzielczości, a nie, że niby 1:1 a się okazuje później, że LAB mimo tego obcina 3% z każdej strony i... nie idzie inaczej ??:
    Też się pod tym postulatem podpiszę.
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Coś już napisał
    Miasto
    Łańcut, podkarpackie

Domyślnie

A jaka forme promocji wybralibyscie? Znizka na zdjecia, czy np pakiet darmowych odbitek?
    Canon stuff, czyli wszystko co przeszkadza w robieniu dobrych zdjęć...

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Redskull
    A jaka forme promocji wybralibyscie? Znizka na zdjecia, czy np pakiet darmowych odbitek?
    Jeśli spełnisz warunki z mojego posta to co chcesz.
    the silence is deafening

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Redskull
    Wolałbym zniżkę, indywidualne konto każdego użytkownika (takie, żeby każdy chętnie wracał, bo konkurencja nie mała) i np. po przekroczeniu danych progów - wykonania 500 odbitek - -5%, 1000 odbitek - -8% itd. to już sam sobie musisz dopracować indywidualnie.

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

dziękuje za zaproszenie ;] napewno kiedyś skorzystam
    350D

Dopiero zaczyna
    Miasto

Domyślnie

korzystając z okazji
    z jakich labów teraz korzystacie ?

Ja wciąż z http://www.superfoto.pl
    EOS 350D BG-E3 | EOS 300 BP-200 | EF 50/1.8 II | EF 28-105mm 3.5-4.5 | PENTACON 4/200 | RS-60E3 | 1 GB SanDisk II

Dopiero zaczyna Awatar krzys121
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

vertis.pl

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

kiedys skanowalem z oferty internetowej kilka(nascie?) filmow, cieszylem sie z:

1) dogadania sie z uslugodawca o zrzucenie moich skanow na moj komp via ftp, a nie kazdorazowe wysylanie skanow na CD pod moj adres - zaoszczedzalem w ten sposob kase i czas (patrz pnkt 3)
    2) uslugodawca przechowywal negatywy u siebie, az sie ich uzbieralo kilka, a wtedy ja prosilem o ich odeslanie (lub oczywiscie wczesniej na moja prosbe). wysylane negatywy byly pociete i pakowane w folie, w kartonikach - bardzo profesjonalnie i to sobie cenilem
    3) sposob z uplodowaniem skanow na moj komp gwarantowal mi niemal natychmiastowa mozliwosc reklamacji - mowilem, ze dana klatka ma zle ustawione kolory i bylo to szybko korygowane. a ze negatywy byly u uslugodawcy, a nie u mnie, to poprawka byla wykonana szybko i juz cieszylem sie nowym, poprawionym skanem. gdybym jednak otrzymywal za kazdym razem przesylke z CD i moim negatywem, to wowczas reklamacja trwala by dlugo-odeslanie negatywu - poczta: kasa i czas - no i skanowanie.
    4) jakosc: skanowalem z oversamplingiem x1 ale efekt bardzo mnie zadowalal - chodzi o szum, ktory przez rodzimych skanerzystow nazywany byl ,,ziarnem'' (dziwna sprawa: zeskanowany negatyw w innej firmie i te ,,ziarno'' zniklo ).
    5) mozliwosc otrzymywania roznych formatow graficznych: jpg i tiff w tej samej cenie.
    6) promocje polegajace na tym,ze wywolanie filmu gratis przy skanowaniu calego negatywu - fajna sprawa

acha, i to wszystko mialem w cenie 15 pln za negatyw 36klatek (skan 3751 x 2480 pixeli) - jak widac, takie rzeczy nie tylko w Erze

edit:
    7) promocje polegajace na tym, ze uslugodawca skanowal mi czasami wybrana przeze mnie klatke z roznym oversamplingiem (x2, x4, x8, x16) w celu zachecenia innych uslug.
    Ostatnio edytowane przez gawryl ; 06-08-2006 o 15:23
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Coś już napisał Awatar nosorozec
    Miasto
    Torun

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    kiedys skanowalem z oferty internetowej kilka(nascie?) filmow, cieszylem sie z:

acha, i to wszystko mialem w cenie 15 pln za negatyw 36klatek (skan 3751 x 2480 pixeli) - jak widac, takie rzeczy nie tylko w Erze
    zdradzisz firme?
    Konrad
    350D + 24-70/f2.8L + EF 50mm/f1.8 + EF 85mm/f1.8 + 580EXII
    ---
    "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE." - Ernst Haas

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nosorozec
    zdradzisz firme?
    Konrad
    mysle,ze zdradzisz jest nieodpowiednim slowem. ja polece firme:
    http://www.skanowanie-35mm.pl/

i dodam, ze z tymi 15pln to przesadzilem - sprawdzilem platnosci z inteligo i wyszlo,ze placilem 11.80pln za film
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów