Też się pod tym postulatem podpiszę.Zamieszczone przez Zielony
Też się pod tym postulatem podpiszę.Zamieszczone przez Zielony
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
A jaka forme promocji wybralibyscie? Znizka na zdjecia, czy np pakiet darmowych odbitek?
Canon stuff, czyli wszystko co przeszkadza w robieniu dobrych zdjęć...
Jeśli spełnisz warunki z mojego posta to co chcesz.Zamieszczone przez Redskull
the silence is deafening
Wolałbym zniżkę, indywidualne konto każdego użytkownika (takie, żeby każdy chętnie wracał, bo konkurencja nie mała) i np. po przekroczeniu danych progów - wykonania 500 odbitek - -5%, 1000 odbitek - -8% itd. to już sam sobie musisz dopracować indywidualnie.Zamieszczone przez Redskull
dziękuje za zaproszenie ;] napewno kiedyś skorzystam![]()
350D
korzystając z okazji![]()
z jakich labów teraz korzystacie ?
Ja wciąż z http://www.superfoto.pl
EOS 350D BG-E3 | EOS 300 BP-200 | EF 50/1.8 II | EF 28-105mm 3.5-4.5 | PENTACON 4/200 | RS-60E3 | 1 GB SanDisk II
kiedys skanowalem z oferty internetowej kilka(nascie?) filmow, cieszylem sie z:
1) dogadania sie z uslugodawca o zrzucenie moich skanow na moj komp via ftp, a nie kazdorazowe wysylanie skanow na CD pod moj adres - zaoszczedzalem w ten sposob kase i czas (patrz pnkt 3)
2) uslugodawca przechowywal negatywy u siebie, az sie ich uzbieralo kilka, a wtedy ja prosilem o ich odeslanie (lub oczywiscie wczesniej na moja prosbe). wysylane negatywy byly pociete i pakowane w folie, w kartonikach - bardzo profesjonalnie i to sobie cenilem
3) sposob z uplodowaniem skanow na moj komp gwarantowal mi niemal natychmiastowa mozliwosc reklamacji - mowilem, ze dana klatka ma zle ustawione kolory i bylo to szybko korygowane. a ze negatywy byly u uslugodawcy, a nie u mnie, to poprawka byla wykonana szybko i juz cieszylem sie nowym, poprawionym skanem. gdybym jednak otrzymywal za kazdym razem przesylke z CD i moim negatywem, to wowczas reklamacja trwala by dlugo-odeslanie negatywu - poczta: kasa i czas - no i skanowanie.
4) jakosc: skanowalem z oversamplingiem x1 ale efekt bardzo mnie zadowalal - chodzi o szum, ktory przez rodzimych skanerzystow nazywany byl ,,ziarnem'' (dziwna sprawa: zeskanowany negatyw w innej firmie i te ,,ziarno'' zniklo).
5) mozliwosc otrzymywania roznych formatow graficznych: jpg i tiff w tej samej cenie.
6) promocje polegajace na tym,ze wywolanie filmu gratis przy skanowaniu calego negatywu - fajna sprawa
acha, i to wszystko mialem w cenie 15 pln za negatyw 36klatek (skan 3751 x 2480 pixeli) - jak widac, takie rzeczy nie tylko w Erze
edit:
7) promocje polegajace na tym, ze uslugodawca skanowal mi czasami wybrana przeze mnie klatke z roznym oversamplingiem (x2, x4, x8, x16) w celu zachecenia innych uslug.
Ostatnio edytowane przez gawryl ; 06-08-2006 o 15:23
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
zdradzisz firme?Zamieszczone przez gawryl
Konrad
350D + 24-70/f2.8L + EF 50mm/f1.8 + EF 85mm/f1.8 + 580EXII
---
"Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE." - Ernst Haas
mysle,ze zdradzisz jest nieodpowiednim slowem. ja polece firme:Zamieszczone przez nosorozec
http://www.skanowanie-35mm.pl/
i dodam, ze z tymi 15pln to przesadzilem - sprawdzilem platnosci z inteligo i wyszlo,ze placilem 11.80pln za film![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl