No to w końcu jak?
Było to to, co ostatnio tyż leciało w TVP*?
Czy może coś całkiem innego - kilkuodcinkowego?
*tylko jak tu wytłumaczyć o co mi chodzi![]()
No to w końcu jak?
Było to to, co ostatnio tyż leciało w TVP*?
Czy może coś całkiem innego - kilkuodcinkowego?
*tylko jak tu wytłumaczyć o co mi chodzi![]()
Może złożymy jakąś petycję na PW GibbonowiZamieszczone przez Zielony
Ale wogóle do TVP jest coraz bardziej beznadziejne, za dnia odgrzewają kotlety i tele-wenezuele a wartościowe rzeczy zaczynają się po 23. Dokumenty na 1ce i 2ce po północy. Żenia...
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
Niewiem czy chodizlo o jakis cykl dokumentlany czy o pojedynczy dokument. Jezli cos takiego bedize sie dizalo to dajcie znac na gg:1845667 to z nagraniem raczej niebedzie problemu.Mam DVDrecordera podbietego pod telewizor wiec zadnego problemu ze zrzuceniem tego potem na kompa![]()
No i stało się - dałem ciała - głos mi się nie nagrał.![]()
Mówimy teraz o różnych rzeczach co prawda, ale zastanawiam się czemu Diodak z kolei nagrywał sam dźwiękZamieszczone przez Gibbon
Mógł nagrać całość, a ew. jakby mu dźwięk spasował to by sobie wyciął ściężkę i wstawił z lektorem :-D
To nagral ktos?Bo przysnelem
![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
no to mój cały misterny plan poszedł w pizzzzduZamieszczone przez Gibbon
Nie ma czego żałować .... Filmik był kiepski ... Ale nie żałuje że oglądałem bo zawsze coś można dostrzecAle ogólnie się nie opłacało ...
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
A można więcej szczegółów co takiego tam było kiepskiego:winkZamieszczone przez PatriX
![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner