Dziś o 1:25 w TVP2 piwrwszy odcinek filmu dokumentalnego o tym marginesie fotoreporterów. Może ktoś wytrwały doczeka i sobie oglądnie![]()
Dziś o 1:25 w TVP2 piwrwszy odcinek filmu dokumentalnego o tym marginesie fotoreporterów. Może ktoś wytrwały doczeka i sobie oglądnie![]()
a jak by ogladal to moze by nagral i wrzucil na jakis serwer ( tymczasowo )?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Może dotrwam, choc nie wiem czy to już kiedyś nie było nadawane. Jeśli to to samo to wg. mnie było słabe:wink:.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
słabe nie słabe zarchiwizować ktoś może...
Bez wątpienia. Pytanie czy znajdzie się taki "śmiałek"!Zamieszczone przez Triszer
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
he, do tego to trzeba sprzętu i talentuja nawet telewizora nie mam
eee, udało się nagrać wczoraj Nachtwey'a to uda się i dziś ;-)
Bardzo ciekawe nie mogłem się oderwać!
Kapitan Wagner
Podaj instrukcję co dalejZamieszczone przez Gibbon
![]()
Umieścisz to gdzieś ?? .... pewnie znalazło by się paru chętnychZamieszczone przez Gibbon
![]()