Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Paparazzi w TVP2

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Ogólnie ... Za mało świata fotografii pokazywali... A poza tym kiepskie foty... a POZA TYM paparazzi pstrykają żeby mieć tylko jakiś tam moment sensacyjny a nie patrzą na strone estetyczna fotek.
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PatriX
    (...)A poza tym kiepskie foty... a POZA TYM paparazzi pstrykają żeby mieć tylko jakiś tam moment sensacyjny a nie patrzą na strone estetyczna fotek.
    No dobrze ale co to ma wspólnego z tym filmem, a zwłaszcza że Twoim zdaniem był kiepski?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Napisałem że był kiepski bo był ... Pewnie nie tylko ja tak sądzę ... I to na tyle Nie ma sie co rozwlekać
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Napisałem że był kiepski bo był ... Pewnie nie tylko ja tak sądzę ... I to na tyle Nie ma sie co rozwlekać
    Wiesz może warto napisać dlaczego był kiepski choćby po to, żeby inni nie zarywali nocy dla następnych odcinków i tracili czas na złatwienie nagrania.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar Rootsman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ogólnie ... Za mało świata fotografii pokazywali... A poza tym kiepskie foty... a POZA TYM paparazzi pstrykają żeby mieć tylko jakiś tam moment sensacyjny a nie patrzą na strone estetyczna fotek.
    A czego się spodziewałeś? Że pokażą jak zrobić super fotkę na okładkę? Jak dobrać ekspozycję, balns bieli itp.?

To dokument dla ludzi którzy nie koniecznie interesują się fotografią.
    Warto zobaczyć jak oni pracują, bo może na razie nie ma w Polsce dużego zapotrzebowania na paparazzich, ale z pewnością będzie. W Anglii na przykład nawet najpoważniejsze gazety nie moga obyć się bez sensacji z życia przywatnego gwiazd i polityków. Myśle że to samo czeka polską prase, media powoli głupieją. Może ktoś z szanownych forumowiczów w przyszłości zostanie fotograficzną hieną

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zapotrzebowanie jest.
    mam znajomego który pracuje tylko tak....
    i całkiem mu to się opłaca.
    Opowiadał o zasadzkach w krzakach i o tym, że jak idzie na foty "na zasadzkę" to bierze tylko body + jedno szkło --> żeby w razie czego szybko spieprzać.
    Za to jego znajomy to człowiek, który wykonał słynne zdjęcie Kwaśniewskiej... topless w posiadłości na Helu.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Był niedawno drugi odcinek chyba nawet ciekawszy niż pierwszy. W tym tygodniu będzie trzeci 17.08.2006 (Czwartek), godzina: 00:55 to dla tych co chcą zobaczyć, a mogliby przeoczyć.
    Kilka mechanizmów działania w tym zawodzie zostało bardzo ciekawie pokazane w tym filmie. Najbardziej mi się podobał sposób na to żeby gwiazdor popatrzył w obiektyw suuuuuper:wink: :smile:.
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Nagrywa to ktoś w końcu? Co prawda pudło zwane TV już mam - ale dwa odcinki w plecy. Generalnie z ciekawości bym zobaczył....

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie jest to czaasem dokument nakrecony przez BBC i mowi sie tam glownie o tej agencji fotograficznej BIG Pictures? Wystepuje tam ten gosciu i kolorowymi wlosami, jest scena jak Timberlake gapi sie na cycki paniusi, ktora stoi na jachcie....
    GG: 559899

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów