Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: Sony Ericsson K800i vs. Canon 350D/ 5D

Bywalec Awatar darnok
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irma Zobacz posta
    Już kiedyś podawałem linkę : http://koti.welho.com/tlaurins/phone...okia%20N73.htm
    To dopiero daje do myślenia nad sensem posiadania dłuuugiej lufy
    Sprzęt na N + luneta.
    Przyznacie, ze robi wrażenie?
    No nie te zdjecia to mnie zmiotly normalnie..
    bo wedle tych chwytow marketingowych to te aparaty to tylko maly dodatek do telefonu...
    Zrobili zdjecia jakims dslr i podstawili jako foty z telefonu.
    Stary trik jak z folderow reklamowych, ogladasz na folderze pokoj wynajmujesz a jak przyjezdzasz na miejsce okazuje sie ze rzeczywistosc jest odmienna od folderowego sciemniania.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ja porobiłem niedawno kilka zdjęć tym K800. Efekt jest całkiem przyzwoity. Jakby nad nimi popracować w PS to pewnie jeszcze coś można wyciągnąć. Natomiast kolory, kontrast są bardzo kiepściutkie. Do tego występuje widoczna pixelacja. Także do 350-tki to mu bardzo daleko i to nawet z kitem. Ktoś się po prostu wyjątkowo "postarał" żeby ten test odpowiednio wyszedł.
    Morał dla mnie z tego jest raczej taki, że niedługo nie będzie się opłacało kupować najtańszych małp.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Dokładnie i ja tak myśle, w pierwszej kolejności zniknie seria Ixusów, bo te aparaty kupują ludzie po to żeby mieć coś małego co zawsze można mieć przy sobie, a tą funkcję z powodzeniem przejmie telefon z aparatem taki jak K800i

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów