Ale jest fajny sklepik koło kościoła na rynku, pracuje tam miły pan który ma kilka tysięcy starych aparatów, może smiene Ci sprzeda ;-)
W warszawie firma fotomedia być może ma, i działają oni także wysyłkowo.
Znajdziesz ich na allegro.
Ale jest fajny sklepik koło kościoła na rynku, pracuje tam miły pan który ma kilka tysięcy starych aparatów, może smiene Ci sprzeda ;-)
W warszawie firma fotomedia być może ma, i działają oni także wysyłkowo.
Znajdziesz ich na allegro.
Nie mają, już do nich dzwoniłem. Właściwie to w Warszawie wszędzie dzwoniłem i niema nigdzie. Czekają na dostawę towaru bez omawianej tutaj usterki.Zamieszczone przez Reason
Ten starszy Pan, który ma swój sklepik, serwis i muzeum aparatów koło (nieopodal wejscis głównego) Bazyliki Mariackiej jest doskonałym fachowcem. Uratował mi mój EOS 33 od niechybnego przejścia w stan spoczynku!Zamieszczone przez Reason
A tak przy okazji ciekawą cenę za to szkiełko znalazłem tutaj. Jeszcze nie korzystałem co prawda z tego sklepu, ale ceny innych obiektywów też wydają się być całkiem interesujące.
Od nich kupowalem gripa do 20D bo mieli w naprawde rozsadnej cenie. Bylem odbierac osobiscie i porzadna firma a nie jakas podpucha = mozna smialo brac.Zamieszczone przez Artus
Dzięki za informację, zamierzałem właśnie u nich kupić ten obiektyw. Po Twoich rekomendacjach, zrobię to tam na pewno. No chyba, że wcześniej gdzieś indziej go znajdę w podobnej cenie, bo w tej chwili go nie mają.Zamieszczone przez Vitez
Ostatnio edytowane przez Artus ; 11-08-2006 o 21:28
Czy kupiłeś już może to szkło? Na umnietaniej czy może gzieś indziej? Ja orientowałem się na e-cyfrowe.pl - mozna zamówić ale nie wiedzą z jakim numerem serii przyjdzie.Zamieszczone przez Artus
Nigdzie go nie ma i nie wiadomo kiedy będzie! Więc w końcu się wyłamałem i kupiłem za cenę tego szkła - sigmę 70-300, gripa, lampę 430 i jeszcze na karte 2 GB stykneło. Ile można czekać?
Canon EOS 7D, Canon EF-S 18-135 3.5-5.6 IS, Canon EF 50 1.8, Sigma 70-300 APO DG, Speedlite 430EX