Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Co sie dzieje z EF 70-300 IS?

Mieszany widok

Bywalec Awatar Reason
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale jest fajny sklepik koło kościoła na rynku, pracuje tam miły pan który ma kilka tysięcy starych aparatów, może smiene Ci sprzeda ;-)

W warszawie firma fotomedia być może ma, i działają oni także wysyłkowo.
    Znajdziesz ich na allegro.
    Pozdrawiam
    Reason

Zdjęcia

Dopiero zaczyna Awatar Artus
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reason
    W warszawie firma fotomedia być może ma, i działają oni także wysyłkowo. Znajdziesz ich na allegro.
    Nie mają, już do nich dzwoniłem. Właściwie to w Warszawie wszędzie dzwoniłem i niema nigdzie. Czekają na dostawę towaru bez omawianej tutaj usterki.

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reason
    Ale jest fajny sklepik koło kościoła na rynku, pracuje tam miły pan który ma kilka tysięcy starych aparatów, może smiene Ci sprzeda ;-)
    Ten starszy Pan, który ma swój sklepik, serwis i muzeum aparatów koło (nieopodal wejscis głównego) Bazyliki Mariackiej jest doskonałym fachowcem. Uratował mi mój EOS 33 od niechybnego przejścia w stan spoczynku!

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A tak przy okazji ciekawą cenę za to szkiełko znalazłem tutaj. Jeszcze nie korzystałem co prawda z tego sklepu, ale ceny innych obiektywów też wydają się być całkiem interesujące.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artus
    A tak przy okazji ciekawą cenę za to szkiełko znalazłem tutaj. Jeszcze nie korzystałem co prawda z tego sklepu, ale ceny innych obiektywów też wydają się być całkiem interesujące.
    Od nich kupowalem gripa do 20D bo mieli w naprawde rozsadnej cenie. Bylem odbierac osobiscie i porzadna firma a nie jakas podpucha = mozna smialo brac.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Od nich kupowalem gripa do 20D bo mieli w naprawde rozsadnej cenie. Bylem odbierac osobiscie i porzadna firma a nie jakas podpucha = mozna smialo brac.
    Dzięki za informację, zamierzałem właśnie u nich kupić ten obiektyw. Po Twoich rekomendacjach, zrobię to tam na pewno. No chyba, że wcześniej gdzieś indziej go znajdę w podobnej cenie, bo w tej chwili go nie mają.
    Ostatnio edytowane przez Artus ; 11-08-2006 o 21:28

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artus
    Dzięki za informację, zamierzałem właśnie u nich kupić ten obiektyw. Po Twoich rekomendacjach, zrobię to tam na pewno. No chyba, że wcześniej gdzieś indziej go znajdę w podobnej cenie, bo w tej chwili go nie mają.
    Czy kupiłeś już może to szkło? Na umnietaniej czy może gzieś indziej? Ja orientowałem się na e-cyfrowe.pl - mozna zamówić ale nie wiedzą z jakim numerem serii przyjdzie.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nigdzie go nie ma i nie wiadomo kiedy będzie! Więc w końcu się wyłamałem i kupiłem za cenę tego szkła - sigmę 70-300, gripa, lampę 430 i jeszcze na karte 2 GB stykneło. Ile można czekać?
    Canon EOS 7D, Canon EF-S 18-135 3.5-5.6 IS, Canon EF 50 1.8, Sigma 70-300 APO DG, Speedlite 430EX

Uprawnienia umieszczania postów