To może teraz Ty zaprezentuj swoje przykłady :-)Zamieszczone przez januszP.
To może teraz Ty zaprezentuj swoje przykłady :-)Zamieszczone przez januszP.
Obiektyw pojechał do Warszawy. Bardzo mili panowie z firmy FotoMedia w którym kupiłem obiektyw, wzieli na siebie załatwienie naprawy gwarancyjnej w serwisie na Żytniej. Teraz będę czekał na efekt.
Co do zdjeć może lepiej było by przesłać chętnym na PM w pełnym wymiarze. jeżeli jest ktoś chętny to prosze o sygnał!
Zastanawiam sie, czy nie wybrac sie na nastepny weekend do 3city pofotkowac. I moze... przy okazji zanabyc rurke.
I teraz pytanie do 3miaszczakow- ktos sie orientuje czy dostane tam na miejscu takowa zabawke i jakie sa ceny?
pozdrawiam.
f.
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Chyba sie rozczarujesz.!? Jezeli chodzi o kupno obiektywów to 3-miasto raczej pustynią jest. ( ew. Foto-net) i Foto-technika (tylko Tamron). Ale nie licz na atrakcyne ceny. Zwłaszcza w środku sezonu turystycznego i jeszcze do tego w czasie Jaemarku dominikańskiego!Zamieszczone przez fICHU
pozdrawiam
Ale jest fajny sklepik koło kościoła na rynku, pracuje tam miły pan który ma kilka tysięcy starych aparatów, może smiene Ci sprzeda ;-)
W warszawie firma fotomedia być może ma, i działają oni także wysyłkowo.
Znajdziesz ich na allegro.
Co prawda chwile juz mnie 3miasto nie nosilo, ale sklepy obiektywonosnie pamietam troszke bardziej oblozone niz na mojej wiosce...
![]()
Skoro tak mowicie, to jednak default_city. To tez ma dobre strony.
pozdrawiam,
f.
PS. Co do staroci to musze moja praktikie ruszyc bo sie kurzy bidactwo![]()
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Nie mają, już do nich dzwoniłem. Właściwie to w Warszawie wszędzie dzwoniłem i niema nigdzie. Czekają na dostawę towaru bez omawianej tutaj usterki.Zamieszczone przez Reason
Ten starszy Pan, który ma swój sklepik, serwis i muzeum aparatów koło (nieopodal wejscis głównego) Bazyliki Mariackiej jest doskonałym fachowcem. Uratował mi mój EOS 33 od niechybnego przejścia w stan spoczynku!Zamieszczone przez Reason
A tak przy okazji ciekawą cenę za to szkiełko znalazłem tutaj. Jeszcze nie korzystałem co prawda z tego sklepu, ale ceny innych obiektywów też wydają się być całkiem interesujące.
Artus
cena szkła rzeczywiscie atrakcyjna w stosunku do ogólnie wystepujacych.
(ja w lutym dałem w czasie promocji w Fotomedia 2100zł).
Ale ceny kart mają uziemiające. Ja 1024 Kingstona dostałem w sklepie za 129 zł a oni chcą 229zł