Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 56 z 56

Wątek: Co sie dzieje z EF 70-300 IS?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artus
    A tak przy okazji ciekawą cenę za to szkiełko znalazłem tutaj. Jeszcze nie korzystałem co prawda z tego sklepu, ale ceny innych obiektywów też wydają się być całkiem interesujące.
    Od nich kupowalem gripa do 20D bo mieli w naprawde rozsadnej cenie. Bylem odbierac osobiscie i porzadna firma a nie jakas podpucha = mozna smialo brac.

Dopiero zaczyna Awatar Artus
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Od nich kupowalem gripa do 20D bo mieli w naprawde rozsadnej cenie. Bylem odbierac osobiscie i porzadna firma a nie jakas podpucha = mozna smialo brac.
    Dzięki za informację, zamierzałem właśnie u nich kupić ten obiektyw. Po Twoich rekomendacjach, zrobię to tam na pewno. No chyba, że wcześniej gdzieś indziej go znajdę w podobnej cenie, bo w tej chwili go nie mają.
    Ostatnio edytowane przez Artus ; 11-08-2006 o 21:28

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki za informację, zamierzałem właśnie u nich kupić ten obiektyw. Po Twoich rekomendacjach, zrobię to tam na pewno. No chyba, że wcześniej gdzieś indziej go znajdę w podobnej cenie, bo w tej chwili go nie mają.
    Czy kupiłeś już może to szkło? Na umnietaniej czy może gzieś indziej? Ja orientowałem się na e-cyfrowe.pl - mozna zamówić ale nie wiedzą z jakim numerem serii przyjdzie.

Dopiero zaczyna Awatar Artus
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nigdzie go nie ma i nie wiadomo kiedy będzie! Więc w końcu się wyłamałem i kupiłem za cenę tego szkła - sigmę 70-300, gripa, lampę 430 i jeszcze na karte 2 GB stykneło. Ile można czekać?
    Canon EOS 7D, Canon EF-S 18-135 3.5-5.6 IS, Canon EF 50 1.8, Sigma 70-300 APO DG, Speedlite 430EX

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nigdzie go nie ma i nie wiadomo kiedy będzie! Więc w końcu się wyłamałem i kupiłem za cenę tego szkła - sigmę 70-300, gripa, lampę 430 i jeszcze na karte 2 GB stykneło. Ile można czekać?
    No więc ja się też łamię i chyba też łyknę sigmę, nawet po to żeby ją spylić jak kupię ef70-300is albo ef70-200L. We wrześniu mam pare wyjazdów, potem mam wakacje i tele bardzo by się przydało. A doszły mnię słuchy że ma się pojawić w... listopadzie!
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

auwazyłem, że mają tutaj. cena w stosunku do mojej z lutego - ufff. Chociż ostatnio jak jeszcze było ich duzo w ofertach były w cenie 2400-2450 zł.
    Miałem niezłego farta do promocji na to szkło!
    http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...anon&idt=6164&
    Ostatnio edytowane przez januszP. ; 24-08-2006 o 14:37

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów