Jak Ci sie podoba mój nowy look? 8)![]()
Ble... jakas uszata elfka zastapila sliczna Alicje z kuszacym oczkiem... Jestem zdegustowany.Jak Ci sie podoba mój nowy look?
Wybierz postac dla mnie, choc to ryzykowne :-)Ps. Jak sądzisz, moze nałożyc obowiązek LOTRowych avatarków Akurat na forum kobiet tak samo mało jak w powieści, a jaki wybór dla forumowiczów rodzaju męskiego- ilu orków do wyboru
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Kuszacym oczkiem mówisz... A teraz jak? 8)Zamieszczone przez JaW
Faramir, bezwzglednie 8) Super gość :wink:Wybierz postac dla mnie, choc to ryzykowne :-)
Ty nic nie kombinuj tylko daj z powrotem tamtego avatarkaKuszacym oczkiem mówisz... A teraz jak?![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Ok, ok, juz wracam :wink:Zamieszczone przez JaW
I ja sie podpisuje i ciesze ze wrocilas do pieknego oryginaluZamieszczone przez alahari
![]()
Moze by tak moderator - ciachnol watek i przeniusl go na hydepark ?? :P 8)Zamieszczone przez alahari
TA JES!!!Zamieszczone przez hazan
(+ szczelenie obcasami i salut) 8)![]()
Btw ja na swoim avatarku wygladam jak niezly cwaniak ale to przypadek - akurat sie tak spode lba spojrzalem a zdjecie znienacka robione. Tak naprawde ladniej wygladam, ale na razie nie ma kto mi zrobic ladnego portretu (Alicja sie miga
wykupujac sie namiastka
).