Pokaż wyniki od 1 do 10 z 371

Wątek: IDENTYFIKATORY I SMYCZE - IV tura

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez root Zobacz posta
    a ja teraz do światła zobaczyłem, że mam "złamanie" na karcie ;o
    Starałem się zabezpieczyć najlepiej jak się dało żeby plakietka nie latała w kopercie i żeby nie połamali ale widać "jakość" Poczty Polskiej ciągle zaskakuje.

Cytat Zamieszczone przez pgfoto Zobacz posta
    niewiem czy ktos juz o tym pisał ale super by było (i tu własnie pytanie do diodaka) czy dałoby sie np zamiast foty aparatu umiescic zeskanowane zdjecie urzytkownika + adres strony lub np nazwa firmy wtedy mielibysmy identyfikatory na pełnym wypasie no i wyglądałyby bardziej "wiarygodnie" bo moze kiedys sie gdzies wejdzie na niego...
    Tak, było już o legitymacjach prasowych fotoreportera ale brakuje pierwszego członu czyli prasy . Jeśli kiedyś urodzi się na forum jakieś wydawnictwo nawet w formie elektronicznej to dla piszacych czy współpracujących zrobi się legitymacje imienne a narazie na identyfikatorek też kilku osobom udało się przedrzeć bliżej sceny czy wejść na mniejsze imprezy za darmo. Widać siła przekonywania tkwi bardziej w ludziach a gadżet tylko trochę pewności siebie .

Taka prośba do wszystkich, nie piszcie że koperty dotarły bo przyjdzie Vitez i zabierze cukierki . Piszcie jakby do kogoś przesyłka nie dotarła do końca tygodnia.
    Ostatnio edytowane przez Diodak ; 27-02-2007 o 12:48
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak Zobacz posta
    Starałem się zabezpieczyć najlepiej jak się dało żeby plakietka nie latała w kopercie i żeby nie połamali ale widać "jakość" Poczty Polskiej ciągle zaskakuje.
    no niestety, od jakiegoś czasu już nie zaprzeczam i nie walczę z tymi opiniami

Awatar fajniuch
    Miasto
    Białystok

Smile

Diodak jest wielki! Melduję: smyczki i ID do Białegostoku dotarły. Pozdrower!
    Canon trzyzeroDe + graty

Uprawnienia umieszczania postów