gdzie jest lista kto zaplacil i dostanie bo nie wiem czy tam jestem a powinienem no i tez cierpliwie czekam na swoje 2 sztuki ID i 2 sztuki smuczy..... przelew tez robiony przed zjazdem.....![]()
gdzie jest lista kto zaplacil i dostanie bo nie wiem czy tam jestem a powinienem no i tez cierpliwie czekam na swoje 2 sztuki ID i 2 sztuki smuczy..... przelew tez robiony przed zjazdem.....![]()
Listy nie umieszałem bo kto wpłacił ten na pewno na niej jest. Dzisiaj identyfikatorki wyszły z drukarni do mnie kurierem także spodziewam się je mieć wieczorem. Wtedy przy okazji wrzucę listę.
Jest niestety problem ze smyczkami. Tak jak pisałem w tamtym tygodniu, jest 100 sztuk ale nie chcą nam zrobić 150 tak jak uzbieralismy, ani nawet 200 sztuk jak było umówione wcześniej (niektórzy są niepoważni heh). Długo nie wiedziałem co zrobić, ale sytuację ratuje nasz forumowy kolega KuchateK który pożyczy kasęna zamówienie 100 smyczy, bo musimy wziąć aż 250 sztuk. Gdyby nie KuchateK to jedyną opcją byłoby wysłanie 100 smyczy a pozostałym 50 osobom oddanie pieniążków. No i tutaj apel do kolegów którzy zamawaili smyczki że może każdy dorzuciłby jakąś symboliczną złotówkę do skarbonki dla Kuchatka który pożycza niemałe przecież pieniądze i na nieokreślony termin oddania tj. aż się nadmiarowe smycze sprzedadzą
. To taka propozycja, przelewy z większości banków internetowych są darmowe (lub jak ktoś ma w Pekao S.A.) więc napiszcie co o tym myślicie.
Wszystko stoi przez te smycze, ale jeśli jutro im odpowiem to do tygodnia czasu powinni się wyrobić.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 25-01-2007 o 08:19
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
skoro smyczy jest nadmiar to chętnie wezmę jedną więcejpieniądze wysłać na to samo konto co przy normalnym zamówienieu?
Konto to samo. Jeśli ktoś chce dorzucić dodatkowo smyczkę do swojego zamówienia to proszę o przelew za dodatkową sztukę i później PW - nie trzeba wypełniać jeszcze raz formularza.
Dodak napisz mi jeszcze ile kosztowała smycz? Zapomniałem już a strona z formluarzem mi się nie ładuje...
7,50 zł za szt.
No nic, zamawiam resztę smyczy bo pewnie i tak się rozejdą.
ja wezme z checia jeszcze 2 smyczepodajcie mi tylko jeszcze raz nr konta gdzie wplacic kaske i posylam przelew
8)8) relaks - relaks - i sama frajda 8)8)
numer konta jest na pierwszej stronie tego tematu
to i ja wezmę jeszcze ze dwie smyczeKasa właśnie poszła
![]()
Ostatnio edytowane przez fotoglaf ; 26-01-2007 o 10:00
5dmkII.BG-E6.24-70 f/2.8L.Extreme 8GB.
350D.BG-E3.430EX.18-55.50f/1.8.TAMRON 28-75.SIGMA 70-300 APO DG.kilka inych gratów.