A ja mam pytanie: Co jest nadrukowane po drugiej stronie identyfikatora? Bo na zdjęciu jest przedstawiony tylko awers. I drugie: Czy identyfikatory z poszczególnych tur różnią się czymś od siebie, czy są identyczne? Dzięki za informację.
A ja mam pytanie: Co jest nadrukowane po drugiej stronie identyfikatora? Bo na zdjęciu jest przedstawiony tylko awers. I drugie: Czy identyfikatory z poszczególnych tur różnią się czymś od siebie, czy są identyczne? Dzięki za informację.
Canon EOS 300 | Canon BP-200 | Canon EF 28-80 mm f/3.5-4.5 | Canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III USM
Canon EOS 350D | Delta BG-E3 | Canon EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 II | 2 x CF Kingston 1 GB Elite Pro 50x
Sądze, że niczym się nie różnią ;-) po prostu zamawiana jest dana liczba identyfikatorów na raz bo wychodzi taniej, tak więc dlatego jest to podzielone na tury, zamówień jest odpowiednia liczba, pieniążki wpłynęły, zamawiamy, wysyłamy i następna tura itd.
Mam rację?![]()
Ludzie, czytajcie... Choc ten jeden post na poczatku.
Jest napisane pod drugim zdjeciem pierwszego posta w tym watku.*
Wszystkie sa takie same. Pomijajac oczywiscie dane wlasciciela
Mniejsze o koszty. Nie my placimyMniej jak 100 identyfikatorow i 200 smyczy po prostu nie da sie zamowic bo nikt nie chce tak malo zrobic, stad taka ilosc wymaganych chetnych
Co do tur to mechanizm jest prosty... Jak juz zakonczono pierwsza serie zamowien nagle pojawilo sie wiele postow z "ja tez chce takie". Stad druga, trzecia i obecnie czwarta tura. Patrzac na mizerne tempo przyrostu zamowien jest to prawdopodobnie ostatnia na dluzszy czas. Wiec jesli ktos nie jest zdecydowany to moze byc pewien, ze w przyszlosci dlugo nie bedzie okazji do zamowienia.
* Po obu stronach jest to samo.
...
Jeszcze potrzeba zamówień na 21 sztuk plakietek i zamawiamy drukowanie. Chętnych na 200 smyczy raczej braknie, dlatego zamówię za swoje pieniądze tyle ile braknie do 200 a potem będzie mozna sobie przez jakiś czas zamawiać tak jak to było po III turze.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Takie poprostu dociekliwe pytanko mam: można gdzieś sprawdzić ile osób już dokonało zamówień żeby sie dowiedzieć kiedy mniej wiecej bedą zamówienia realizowane?
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R
Ludzie, zamówcie jeszcze 10 identyfikatorów, bo się doczekać tu wszyscy nie możemy!![]()
Dziesiec to nie, ale ze dwa to moge sie dorzucic
Jeden juz popsulem a drugi sie jakos tak zgubil![]()
...
Mamy taką sytuację że jest prawie koniec zbierania zmamówień ale brakuje 1/5 wpłat.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 18-11-2006 o 01:12
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm