Jedno takie pytanie : można jeszcze złożyć zamówienie na smycz ?
Jedno takie pytanie : można jeszcze złożyć zamówienie na smycz ?
If your pictures aren't good enough,you're not close enough - Robert Capa
instagram > https://www.instagram.com/cez_lewandowski/
Zapisuj się, zapisuj. Im więcej tym szybciej będzie kolejna "dostawa". Nie mogę powiedzieć, żebym bardzo długo czekał, ale na listę wpisałem się kilka tygodni temu i już się trochę niecierpliwię ;-)
Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)
Peri Noid : ja się już niecierpliwie <lol> i nie moge się doczekać przesyłki.
If your pictures aren't good enough,you're not close enough - Robert Capa
instagram > https://www.instagram.com/cez_lewandowski/
Wiele osób pyta jak stoi sprawa smyczy i identyfikatorów. Cały czas spływają zamówienia ale jeszce trochę to potrwa. Każdy zapisujący się na IV turę musi mieć swiadomość że jest to baaardzo powolne. Jak będzie prawie tyle zamówień ile potrzeba to czy ja czy KuchateK napewno napiszemy... cierpliwości.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Nie pytac... ZamawiacA potem innych namawiac do zamawiania
![]()
...
Ja czekam jakby co
A poważnie to może zrobić odnośnik do strony głównej CB odnośnie IV tury bo powiem szczerze, że osoboście rzadko kiedy wchodzę na HydePark i nie sądzę, że jestem jedyny, który tak robi. Link na głównej stronie zobaczy każdy i kto wie jak szybko dojdziemy do 200 smyczy i 100 identyfikatorów![]()
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Przy III serii Hazan umieścił ogłoszenie na stronie startowej, ale później była zbiórka pieniędzy na serwer forumowy i ogłoszenie się zmieniło. A teraz możnaby je znowu przywrócić... zobaczymy.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Możnaby to znowu zrobić, liczba zamówień z tego co widzę wzrosła od zeszłego tygodnia aż o 2![]()