twoj numer to: 3210
po lewje stronie nad avatarem jest twoj nick, najezdzasz na niego myszka ( nie klikajac na niego ) i na dole rowniez po lewej stronie pojawia sie komunikat ....u=3210.
twoj numer to: 3210
po lewje stronie nad avatarem jest twoj nick, najezdzasz na niego myszka ( nie klikajac na niego ) i na dole rowniez po lewej stronie pojawia sie komunikat ....u=3210.
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
jeszcze jednego tylko nie rozumiem ... skoro jest przesylka priorytetowa to ona generalnie jest za pobraniem . i czy przelanie kasy na konto w tym momencie jest wymagane skoro listonosz pobieze odpowiednia oplate od tego ?? hm ??
czy to jest tak ze przelew na konto a listonosz tylko mi to da i pokwituje nie pobierajac zadnych odemnie pieniedzy ...
zeby to sie nie skonczylo jakims nie porozumieniem ze ktos dwa razy zaplaci za jeden towar ...
przesyłka priorytetowa jest przesyłką o szybszym terminie doręczenia. nie oznacza to konieczności pobrania!!! nie wiem skąd wziąłeś takie rzeczyZamieszczone przez mroweq
pobranie to pobranie, może być z przesyłką priorytetową lub ekonomiczną (ta idzie znacznie dłużej). więc o podwójną opłatę się nie martw. jeżeli wpłacisz kasę na konto to przesyłka priorytetowa dojdzie do Ciebie tak, że Ty tylko podpiszesz listonoszowi odbiór - nic więcej![]()
Jak wygląda status składki? Ile jeszcze brakuje (zapisałem się, wpłaciłem i cierpliwie czekam).
Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)
wiem co to priorytet stary :P tylko chodzi mi o to czy jest pobranie czy nie okreslilem dokladnie o co mi chodzi ... dlatego moze to tak dziwnie wyszlo...Zamieszczone przez mkwiek
Twój numer to 3210.
Ktoś mnie uprzedził :-)
A słyszał ktoś o naklejkach na samochód...?? jedni mają łosie, inni jakieś inne pierdoły to może by i naklejke CanonBoard stworzyć?
50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...
ja mam taką ale........... Nikon Klub Polska
jak coś można zrobićnawet wiem gdzie
![]()
druk laserowy na samoprzylepnej folli jest chyba do tego bardzo dobry. naklejka na zewnątrz autka. ja swoją testuje i na razie nie traci kolorów, nie odkleja sie itp. Można ploterem ale to są warstwowe chyba i najlepiej wtedy tylko kilka kolorów (wartstwy nakładane na siebie i cięte ploterem). jak ostatnio robiłem, to za A4 dałem 7 złotych a weszło tam chyba 6 nalepek o rozmiarze 15x4.