Strona 2 z 38 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 371

Wątek: IDENTYFIKATORY I SMYCZE - IV tura

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

twoj numer to: 3210

po lewje stronie nad avatarem jest twoj nick, najezdzasz na niego myszka ( nie klikajac na niego ) i na dole rowniez po lewej stronie pojawia sie komunikat ....u=3210.
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

mroweq
    Guest

Domyślnie

jeszcze jednego tylko nie rozumiem ... skoro jest przesylka priorytetowa to ona generalnie jest za pobraniem . i czy przelanie kasy na konto w tym momencie jest wymagane skoro listonosz pobieze odpowiednia oplate od tego ?? hm ??
    czy to jest tak ze przelew na konto a listonosz tylko mi to da i pokwituje nie pobierajac zadnych odemnie pieniedzy ...
    zeby to sie nie skonczylo jakims nie porozumieniem ze ktos dwa razy zaplaci za jeden towar ...

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mroweq
    jeszcze jednego tylko nie rozumiem ... skoro jest przesylka priorytetowa to ona generalnie jest za pobraniem . i czy przelanie kasy na konto w tym momencie jest wymagane skoro listonosz pobieze odpowiednia oplate od tego ?? hm ??
    czy to jest tak ze przelew na konto a listonosz tylko mi to da i pokwituje nie pobierajac zadnych odemnie pieniedzy ...
    zeby to sie nie skonczylo jakims nie porozumieniem ze ktos dwa razy zaplaci za jeden towar ...
    przesyłka priorytetowa jest przesyłką o szybszym terminie doręczenia. nie oznacza to konieczności pobrania!!! nie wiem skąd wziąłeś takie rzeczy
    pobranie to pobranie, może być z przesyłką priorytetową lub ekonomiczną (ta idzie znacznie dłużej). więc o podwójną opłatę się nie martw. jeżeli wpłacisz kasę na konto to przesyłka priorytetowa dojdzie do Ciebie tak, że Ty tylko podpiszesz listonoszowi odbiór - nic więcej

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak wygląda status składki? Ile jeszcze brakuje (zapisałem się, wpłaciłem i cierpliwie czekam).
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

mroweq
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek
    przesyłka priorytetowa jest przesyłką o szybszym terminie doręczenia. nie oznacza to konieczności pobrania!!! nie wiem skąd wziąłeś takie rzeczy
    pobranie to pobranie, może być z przesyłką priorytetową lub ekonomiczną (ta idzie znacznie dłużej). więc o podwójną opłatę się nie martw. jeżeli wpłacisz kasę na konto to przesyłka priorytetowa dojdzie do Ciebie tak, że Ty tylko podpiszesz listonoszowi odbiór - nic więcej
    wiem co to priorytet stary :P tylko chodzi mi o to czy jest pobranie czy nie okreslilem dokladnie o co mi chodzi ... dlatego moze to tak dziwnie wyszlo...

Bywalec Awatar Reason
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Twój numer to 3210.

Ktoś mnie uprzedził :-)
    Pozdrawiam
    Reason

Zdjęcia

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A słyszał ktoś o naklejkach na samochód...?? jedni mają łosie, inni jakieś inne pierdoły to może by i naklejke CanonBoard stworzyć?
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Miasto
    Kraków

Domyślnie

ja mam taką ale........... Nikon Klub Polska
    jak coś można zrobić nawet wiem gdzie

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    ja mam taką ale........... Nikon Klub Polska
    jak coś można zrobić nawet wiem gdzie
    Rozumiem że canon organizował tylko smycze, koszulki ale naklejek nie było, a ja jako zmotoryzowany czuje sie w obowiązku takową nabyć. Czy ktoś czuł by się na siłach zorganizować cos takiego?
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Miasto
    Kraków

Domyślnie

druk laserowy na samoprzylepnej folli jest chyba do tego bardzo dobry. naklejka na zewnątrz autka. ja swoją testuje i na razie nie traci kolorów, nie odkleja sie itp. Można ploterem ale to są warstwowe chyba i najlepiej wtedy tylko kilka kolorów (wartstwy nakładane na siebie i cięte ploterem). jak ostatnio robiłem, to za A4 dałem 7 złotych a weszło tam chyba 6 nalepek o rozmiarze 15x4.

Strona 2 z 38 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów