omG omG ...
już wszystko zakończone, już nie mam szansy na ID? ;(
omG omG ...
już wszystko zakończone, już nie mam szansy na ID? ;(
Zaraz, zaraz! A dlaczego jestem na liście osób które niby nie zapłaciły ?? Mój przelew wyszedł na właściwe konto w dniu 11-go listopada (i nie wrócił, znaczy że pieniądze został zaksięgowane na koncie Pana Łukasza z opisem w treści przelewu "ZA GADZETY FORUM CANON-BOARD - NICK BALDI". Mam nadzieję że to tylko jakaś nieszczęśliwa pomyłka, którą dawno została wyjaśniona ....
Baldi
Dostałem właśnie info od DIodaka, wszystko jest ok.
Czekam na stuff jak wszyscy
B.
To napiszcie jak będziecie wysyłać, Diodak - to chyba twoja działka ;-) mam nadzieję że dostaniemy swoje id na święta![]()
KubaN... zamówienie jest w drukarni, ale przed świętami jak ich znam to się nie wyrobią :P Obstawiam pierwszy tydzień stycznia. Mam troche kłopot ze smyczkami bo zamówinoych jest 130 na 200 wymaganych, ale będę negocjował żeby zrobili mniejszy nakład.
Dam znać jak nasze gadżety przyjdą z drukarni.
Ostatecznie nie otrzymałem pieniążków od osób: maver1ck, cryptoworks, drake, Leon13th, phantomek.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
W pierwszym dniu stycznia to raczej będą odzyskiwać właściwą temperaturę barwową![]()
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
O... drugi watek pod rzad w ktorym widze prowokowanie offtopa przez Sebiana. Ciachniemy swoje posty Sebian jutro, OK ? Tak zeby balaganu nie bylo, ze o poprawie na przyszlosc nie wspomne :rol: .
hehe, bo miały być przed świętami, a tak to pewnie będą przed swiętami......................wielkanocnymi :P
I am FX
eh..ja już nie pamiętam kiedy swoją zamawiałam...
"I love You Cię" Lisku...
Galeria