Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Brud w wizjerze

Night_Visitor
    Guest

Domyślnie Brud w wizjerze

Witam ! Mam pytanie. Od pewnego czasu w mojej 350 patrzac przez wizjer deneruja mnie drobinki kurzu osadzone na nim. Z poczatku mysalem,ze to na lustrze, bo przy zoomowaniu pozostaja nieruchomo w tych samych miejscach, jednak lustro jest czyste. Prosze o podpowiedz ja je usunać i gdzie sie najprawdopodobniej osadzily. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdro

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Night_Visitor
    Witam ! Mam pytanie. Od pewnego czasu w mojej 350 patrzac przez wizjer deneruja mnie drobinki kurzu osadzone na nim. Z poczatku mysalem,ze to na lustrze, bo przy zoomowaniu pozostaja nieruchomo w tych samych miejscach, jednak lustro jest czyste. Prosze o podpowiedz ja je usunać i gdzie sie najprawdopodobniej osadzily. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdro
    w moim 5d to mam jakies male zyjatko (co prawda juz niezywe, bo sie nie rusza , do tego mam jakies wlosy i cale mostwo innych niezidentydikowanych obiektow. poniewaz nie mam pojecia jak sie tego talatajstwa pozbyc, przyzwyczailem sie z tym zyc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Night_Visitor
    Prawdopodobnie na matówce, jeżeli widzisz je przy patrzeniu przez wizjer. Jeżeli na zdjęciach to na matrycy.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Serwis Canona na Żytniej, Warszawa - czysci matowki za darmo.

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    w moim 5d to mam jakies male zyjatko (co prawda juz niezywe, bo sie nie rusza , do tego mam jakies wlosy i cale mostwo innych niezidentydikowanych obiektow. poniewaz nie mam pojecia jak sie tego talatajstwa pozbyc, przyzwyczailem sie z tym zyc
    W 5D jeszcze sie mozna do syfow przyzwyczaic, ale w 350D... przypuszczam, ze tam drobinki kurzu zaslaniaja w ogole widok, wiec jestem w stanie zrozumiec frustracje autora topicu
    Ostatnio edytowane przez caravaggio ; 02-08-2006 o 10:19

Night_Visitor
    Guest

Domyślnie

Jednak syf był na matówce. Przedmuchałem i jest ok. Dzięki za rad.e Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów