Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: AF w 30D i D200

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar oszołom
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Proponuję ankietkę kiedy ten wątek się skończy!!!! ( za dzień ? za tydzień ? za miesiąc ? )
    Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D

Początki nałogu
    Miasto
    Nowy Sacz

Domyślnie

Może częściowo uścisle powod mojego pytania.
    Będzie to wypowiedz w wontku pietro wyżej:
    http://canon-board.info/showthread.p...183#post199183

Fotna

Nie cytuje by nie rozszerzać tekstu -jak moderator uzna za stosowne prosze przekopiować
    Michał

Bywalec

Domyślnie

Przykład autofocusa z D200. Nie trzeba komentować. Jakiś 1 metr z tyłu. Przyszły do mnie trzy podobne ujęcia od fotoreportera ze Szczecina. Oczywiście, to tylko okadr z całego zdjęcia, ale główną postacią była kobieta na pierwszym planie. Fotoreporter raczej doświadczony, z kilkulenim stażem. Wcześniej pracował na nikonie d70. Teraz po wymianie na d200 pewnie pluje sobie w brodę.
    Ostatnio edytowane przez David ; 04-08-2006 o 21:46

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez David
    Przykład autofocusa z D200. Nie trzeba komentować. Jakiś 1 metr z tyłu. Przyszły do mnie trzy podobne ujęcia od fotoreportera ze Szczecina. Oczywiście, to tylko okadr z całego zdjęcia, ale główną postacią była kobieta na pierwszym planie. Fotoreporter raczej doświadczony, z kilkulenim stażem. Wcześniej pracował na nikonie d70. Teraz po wymianie na d200 pewnie pluje sobie w brodę.
    A czego to ma dowieść?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez David
    Czy ten reporter wyraził zgodę na publikację fotki na forum ?
    Czy ta kobieta wyraziła zgodę na publikację swojego wizerunku na forum ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972
    Czy ten reporter wyraził zgodę na publikację fotki na forum ?
    Czy ta kobieta wyraziła zgodę na publikację swojego wizerunku na forum ?
    Masz rację - słabych fotek Nikona nie można publikować Co mają do rzeczy Twoje pytania? To sprawa autora i osoby publikującej a nie Twoja... Istotą tego postu jak mi się wydaje, boło pokazanie, że z każdym aparatem mogą byc problemy. Nie tylko z 350D, ale także z D200

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slavko
    Masz rację - słabych fotek Nikona nie można publikować Co mają do rzeczy Twoje pytania? To sprawa autora i osoby publikującej a nie Twoja... Istotą tego postu jak mi się wydaje, boło pokazanie, że z każdym aparatem mogą byc problemy. Nie tylko z 350D, ale także z D200
    Przeczytaj pierwszy punkt regulaminu forum .
    1. Nie tolerowane jest CHAMSTWO wobec innych forumowiczów
    oraz publikowanie materiałów o treści wulgarnej lub sprzecznej z prawem

A publikacja bez zgody w/w osób jest naruszeniem prawa. EOT

Bywalec

Domyślnie

Z pewnoscia.

Pozwol tylko, ze zadam ci jedno pytanie - kim jestes i co cie upowaznia do tego, zeby domagac sie od zamieszczajacego jakies zdjecie dowodow na posiadanie praw autorskich i zgody osoby na zamieszczanym zdjeciu? ;-)

Tak tylko z ciekawosci pytam oczywiscie ;-)

Domyślnie

Przeczytaj pierwszy punkt regulaminu forum .
    1. Nie tolerowane jest CHAMSTWO wobec innych forumowiczów
    oraz publikowanie materiałów o treści wulgarnej lub sprzecznej z prawem

1. Myślę, że chamstem jest zwracanie komuś uwagi w tonie jaki Ty to zrobiłeś. Skoro autor je opublikował to należny domniemywać, że zrobił to zgodnie z prawem - czy nie takie panują zasady w całym cywilizowanym świecie?
    2. "A publikacja bez zgody w/w osób jest naruszeniem prawa" - po co piszesz rzeczy oczywiste?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slavko
    (...) Istotą tego postu jak mi się wydaje, boło pokazanie, że z każdym aparatem mogą byc problemy. Nie tylko z 350D, ale także z D200
    Ale przecież to jest truizm tu nie ma o czym dyskutować!
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów