Proponuję ankietkę kiedy ten wątek się skończy!!!!![]()
![]()
( za dzień ? za tydzień ? za miesiąc ? )
Proponuję ankietkę kiedy ten wątek się skończy!!!!![]()
![]()
( za dzień ? za tydzień ? za miesiąc ? )
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D
Może częściowo uścisle powod mojego pytania.
Będzie to wypowiedz w wontku pietro wyżej:
http://canon-board.info/showthread.p...183#post199183
Fotna
Nie cytuje by nie rozszerzać tekstu -jak moderator uzna za stosowne prosze przekopiować
Michał
Przykład autofocusa z D200. Nie trzeba komentować. Jakiś 1 metr z tyłu. Przyszły do mnie trzy podobne ujęcia od fotoreportera ze Szczecina. Oczywiście, to tylko okadr z całego zdjęcia, ale główną postacią była kobieta na pierwszym planie. Fotoreporter raczej doświadczony, z kilkulenim stażem. Wcześniej pracował na nikonie d70. Teraz po wymianie na d200 pewnie pluje sobie w brodę.
Ostatnio edytowane przez David ; 04-08-2006 o 21:46
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czy ten reporter wyraził zgodę na publikację fotki na forum ?Zamieszczone przez David
Czy ta kobieta wyraziła zgodę na publikację swojego wizerunku na forum ?
Masz rację - słabych fotek Nikona nie można publikowaćZamieszczone przez Tomasz1972
Co mają do rzeczy Twoje pytania? To sprawa autora i osoby publikującej a nie Twoja... Istotą tego postu jak mi się wydaje, boło pokazanie, że z każdym aparatem mogą byc problemy. Nie tylko z 350D, ale także z D200
Przeczytaj pierwszy punkt regulaminu forum .Zamieszczone przez Slavko
1. Nie tolerowane jest CHAMSTWO wobec innych forumowiczów
oraz publikowanie materiałów o treści wulgarnej lub sprzecznej z prawem
A publikacja bez zgody w/w osób jest naruszeniem prawa. EOT
Z pewnoscia.Zamieszczone przez Tomasz1972
Pozwol tylko, ze zadam ci jedno pytanie - kim jestes i co cie upowaznia do tego, zeby domagac sie od zamieszczajacego jakies zdjecie dowodow na posiadanie praw autorskich i zgody osoby na zamieszczanym zdjeciu? ;-)
Tak tylko z ciekawosci pytam oczywiscie ;-)
Zamieszczone przez Tomasz1972
1. Myślę, że chamstem jest zwracanie komuś uwagi w tonie jaki Ty to zrobiłeś. Skoro autor je opublikował to należny domniemywać, że zrobił to zgodnie z prawem - czy nie takie panują zasady w całym cywilizowanym świecie?
2. "A publikacja bez zgody w/w osób jest naruszeniem prawa" - po co piszesz rzeczy oczywiste?
Ale przecież to jest truizm tu nie ma o czym dyskutować!Zamieszczone przez Slavko
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner