Strona 19 z 22 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 253

Wątek: [kavoo] Moje nieudolne proby ;-)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

bebop sie uwziol na kavoo :-)... trzeba rozroznic dwie rzeczy "technike malowania" czyli zdjecie i "efekt koncowy" czyli odbitke/ to co autor nam chcial przekazac.... jaka technike ma kavoo, nie mozna stwierdzi po obejrzeniu jednego zdjecia ale napewno efekt koncowy (tej kaczki i nietylko) jest powalajacy!

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    bebop sie uwziol na kavoo :-)... trzeba rozroznic dwie rzeczy "technike malowania" czyli zdjecie i "efekt koncowy" czyli odbitke/ to co autor nam chcial przekazac.... jaka technike ma kavoo, nie mozna stwierdzi po obejrzeniu jednego zdjecia ale napewno efekt koncowy (tej kaczki i nietylko) jest powalajacy!
    Jac, ja tylko sobie żartuję. może się muszę zreformować, ale to wyłącznie kwestia zbyt "analogowego" myślenia - za dużo mam tych przeróbek graficznych zawodowo, fotografowanie inaczej traktuję. mam nadzieję, że Kavoo się nie obraził - niezmiennie twierdzę, że efekt końcowy jego pracy jest bardzo dobry. co mam poradzić, że większą sztuką dla mnie byłoby zrobienie takiego strzału w 90% już kadrem i ustawieniem aparatu? w końcu nie ma znaczenia jaka kaczka ;-) skoro wygląda na fajnego kameleona. pozdrawiam
    gra i buczy bebop

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

bebop, alez takie fotki jak robi kavoo daloby sie pewnie zrobic w 90% analogowo. trzeba tylko uwaznie dobrac oswietlenie i tlo - jednym slowem zaprosic takiego pawiana (np.) do studia ;-), co moze byc - delikatnie mowiac - trudne. moze sprobowac z wypchanym pawianem?

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz
    bebop, alez takie fotki jak robi kavoo daloby sie pewnie zrobic w 90% analogowo. trzeba tylko uwaznie dobrac oswietlenie i tlo - jednym slowem zaprosic takiego pawiana (np.) do studia ;-), co moze byc - delikatnie mowiac - trudne. moze sprobowac z wypchanym pawianem?
    djtermoz, takie fotki można zrobić i cyfrowo. kwestia opanowania sprzętu i obiektu.
    gra i buczy bebop

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sprobowalem dzisiaj sportu, fajnie sie bawilem i na pewno nie raz jeszcze bede focil sport . Niestety swiatlo szkla mnie troche ogranicza, wiec halowe dyscypliny (w tym niestety siatkowke) bede pewnie musial sobie odpuscic.

Nie przejrzalem jeszcze wszystkiego, wiec byc moze jeszcze conieco pozniej doloze. Zdjecia jak zwykle u mnie w NOWOSCIACH.

Tak na szybko - jesli chodzi o fotografie sportowa, to ogolnie wiadomo, kto RZADZI, a kto jest NA KOLANACH ;-)

A ponizej najlepszy IMHO dzisiejszy kadr - zero cropowania, 100% klatki z aparatu

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Myslicie ze tylko kavoo uzywa szopa? LOL Katastrofa...
    Dla mnie to moze byc i kaczka... Efekt sie liczy
    ...

Domyślnie

Kavoo przyznaj się, ile od RedBulla dostałeś?!??:P

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    Kavoo przyznaj się, ile od RedBulla dostałeś?!??:P
    Nie mam pojecia o co ci chodzi

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Rogowska i "Out of the water" pierwsza klasa. Skoczek, pierwszy pack biegaczy też niezłe.

Ale taki kadr, jak Rogowska, bez cropowania, to niezły wyczyn.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Fotki jak zwykle niezłe. Cykałeś z trybun?

Strona 19 z 22 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów