Strona 14 z 26 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 253

Wątek: [kavoo] Moje nieudolne proby ;-)

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dołączam się do przedpiszców. Trzecie zdjęc "Viki" najładniejsze. Ciekawy kadr no i to super światełko. Dziewczynka patrzyła zapewne w stronę okna i stąd fajne odbicie w oczku.
    Można zapytać o technikę? Pomiar światła skupiony na ciemne pukle i korekta EV na minus? Tylko czy na eksperymenty był czas...
    AEB?
    Pozdrawiam.

P.S. nie widzę kota-gniota :-(

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Dzieci takie-jakieś (no powiedzmy że trzecie fajne). Kotek jak zwykle - klasa sama dla siebie

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Kotek jak zwykle - klasa sama dla siebie
    Widzisz kota? Gdzie on jest? Ja nie widzą żadnego linka

Miasto
    Zürich

Domyślnie

No ja widzę (kotek ma img src na onephoto.net). Mam odblokowane wyświetlanie obrazków w ustawieniach profilu - może tam sprawdź?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie wiem. Mam zahaczone "pokaż obrazy" w profilu, fotki dziewczynki widzę a kota nie widzę :-(
    Trudno...

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    Nie wiem. Mam zahaczone "pokaż obrazy" w profilu, fotki dziewczynki widzę a kota nie widzę :-(
    Czy masz tą fotkę w źródle html wątku? Jeśli tak, to może jakiś firewall/content-blocking system który nie przepuszcza obrazka z onephoto? Nie takie rzeczy w dużych firmach widywałem

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mam w firmie "content-blocking system". Onephoto należy do jednej z kategorii stron, których nie mogę oglądać. Chyba wszystko już jasne...

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Można zapytać o technikę? Pomiar światła skupiony na ciemne pukle i korekta EV na minus? Tylko czy na eksperymenty był czas...
    AEB?
    Hehe... ostatnio u bebopa w galerii wypalilem, ze zdjecia przeze mnie robione sa efektem bardziej fartu niz zamierzonego i przemyslanego dzialania... ale im dluzej sie nad tym zastanawiam, tym blizej mi do stwierdzenia, ze napisalem prawde
    Ja naprawde nie mam pojecia o co chodzi :-) Gdybym focil od nastu lat, to usprawiedliwione byloby stwierdzenie, ze to nawyk. Ale mi dopiero za tydzien (rowno) stuknie roczek z aparatem Do tego nalezy wziac pod uwage fakt, ze tego dnia bylem mocno wstrzasniety (choc nie mieszany)

Pomiar na pewno skupiony, ale szczerze mowiac nie pamietam zebym uzyl blokady ekspozycji. Zreszta przy dziecku to nie wchodzi w rachube, dzieci sa zbyt ruchliwe. Kadr jest prawie pelny (minimalne kadrowanie), wiec pomiar swiatla powinien wypadac mniej wiecej na srodku. Do tego troszke musialem pogmerac w PSie - wyprowadzic na prosta balans bieli, uporzadkowac troche kolorki... takie tam.

Jak sie naucze robic zdjecia, to z przyjemnoscia sie podziele wiedza. Najpierw jednak musze ja zdobyc

Mam w firmie "content-blocking system". Onephoto należy do jednej z kategorii stron, których nie mogę oglądać. Chyba wszystko już jasne...
    OK, to chyba bedzie koniec "wspolpracy" z OPH, jesli chodzi o linkowanie zdjec ;-) Przerzucilem gniotka na moj serwer, teraz juz tylko z niego bede linkowal zdjecia
    Ostatnio edytowane przez kavoo ; 13-05-2005 o 12:04

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzisiejszy kotek-gniotek, po raz kolejny konsekwentnie w ramce (na zlosc Vitezowi ;-))

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Dzisiejszy kotek-gniotek, po raz kolejny konsekwentnie w ramce (na zlosc Vitezowi ;-))
    miodzio :cool:
    gra i buczy bebop

Strona 14 z 26 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów