Strona 24 z 26 PierwszyPierwszy ... 142223242526 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 253

Wątek: [kavoo] Moje nieudolne proby ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

te dwa zjęcia 'smarkacz' były robione z fleszem? Bo widze wyrazny błysk w oku

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VDR
    kavoo nie nudzi Ci sie przypadkiem ?? ;] ;]
    Bo ja chetnie kolejnego tutoriala w postaci tiger Zaduma bym przeczytal...
    Chcesz tutoriala? A wystarczy jeden screen?

Jesli nie wystarczy, to polecam Kurs Fotografii National Geographic, calkiem dobre sa tez tutoriale w sekcji LEARN na www.photo.net. Za nauke Photoshopa proponuje sie na razie nie zabierac - lepiej najpierw nauczyc sie robic zdjecia ;-)

Cytat Zamieszczone przez Venio
    te dwa zjęcia 'smarkacz' były robione z fleszem? Bo widze wyrazny błysk w oku
    Nie, nie nosze flesza do ZOO, i czasami mam ochote udusic tepych ludzi, ktorzy z kompakcikow wala fleszem po oczach wszystkiemu, co w ZOO zyje i sie rusza Nie wiem skad taki blik w oku wyszedl, ale... nawet dobrze zrobil ;-)

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Angry

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Nie wiem skad taki blik w oku wyszedl, ale... nawet dobrze zrobil ;-)
    słońce po prostu... a fleshopstrykaczy w zoo cegiełką. budowa na terenie zoo, daleko chodzić nie trzeba
    gra i buczy bebop

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Bebop - slonce bylo za chmurka ;-) Pewnie niebo sie tak odbilo - efekt niezamierzony, ale znalazl swoje miejsce w kadrze ;-)

Zas jeszcze wracajac do mojego poprzedniego posta - pewnie ktos za chwile napisze, ze poczul uklucie w sercu... bo myslal, ze tak dobrze posluguje sie PSem... a tu zonk

Coz... nie da sie wszystkim dogodzic ;-)

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Bebop - slonce bylo za chmurka ;-) Pewnie niebo sie tak odbilo - efekt niezamierzony, ale znalazl swoje miejsce w kadrze ;-)

Zas jeszcze wracajac do mojego poprzedniego posta - pewnie ktos za chwile napisze, ze poczul uklucie w sercu... bo myslal, ze tak dobrze posluguje sie PSem... a tu zonk

Coz... nie da sie wszystkim dogodzic ;-)
    dla mnie zdjęcie ok. dobra motywacja? ;-)
    gra i buczy bebop

Bywalec Awatar darpla
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

kavoo masz juz doswiadczenie w zoofotografii. Twoje zdjecia zachwycają. JEdynie `Dzieciak` mi sie nie podoba. Powinienes sprzedawa te zdjecia. Klienta nie bedzie najtrudniej znalezc.
    http://darcreation.w.interia.pl

EOS 300D, EFS 18-55mm, EF 75-300 mm

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    słońce po prostu... a fleshopstrykaczy w zoo cegiełką. budowa na terenie zoo, daleko chodzić nie trzeba

Zebys sie przypadkiem na mnie nie zamachnal bo czasem uzywam w ZOO wspomagania AF z flesza ale nie bllyskam (niektore klatki kociakow postawione od polnocnej strony wnerwiaja mnie zacienieniem ).

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Zebys sie przypadkiem na mnie nie zamachnal bo czasem uzywam w ZOO wspomagania AF z flesza ale nie bllyskam
    bo brzęczeniu sprzętem Cię rozpoznam. poza tym pierwsza cegła to zawsze penetrator :-) wyłączający flesza.

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    (niektore klatki kociakow postawione od polnocnej strony wnerwiaja mnie zacienieniem ).
    Ano są, nie zmienia to faktu, że wiele zwierząt na flesza źle reaguje. Człowiek pstryknięty fleszem w oczy też nie jest szczęśliwy.
    gra i buczy bebop

Domyślnie

Chcesz tutoriala? A wystarczy jeden screen?

Jesli nie wystarczy, to polecam Kurs Fotografii National Geographic, calkiem dobre sa tez tutoriale w sekcji LEARN na www.photo.net. Za nauke Photoshopa proponuje sie na razie nie zabierac - lepiej najpierw nauczyc sie robic zdjecia ;-)
    Kursy National Geographic mam Tutoriale z sekcji LEARN z pewnoscia przeczytam, nauczyc sie robic zdjecia - to w pierwszym rzedzie -- ale nauczyc sie wyciagac z tego co sie zrobilo jeszcze wiecej -- to tez rzecz warta nauki (no chyba, ze zdjecie jest tak spaprane, ze juz nic sie nie da zrobic ;p ;P).
    http://art.debesciak.net (w trakcie realizacji)...

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VDR
    (no chyba, ze zdjecie jest tak spaprane, ze juz nic sie nie da zrobic ;p ;P).
    wtedy zawsze warto do kosza ;-)
    gra i buczy bebop

Strona 24 z 26 PierwszyPierwszy ... 142223242526 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów