Strona 21 z 26 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 253

Wątek: [kavoo] Moje nieudolne proby ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad tym, czy nie zrobic na potrzeby forumowiczow czegos w rodzaju 'creation history' na przykladzie jakiegos mojego zdjecia... i to - w odroznieniu od pewnego dzentelmena, ktorego ostatnio probowalismy rozszyfrowac - calkowicie pro publico bono ;-)

Jak znajde chwile czasu i uda mi sie zrobic jakies zdjecie, przy ktorym da sie cos pomajstrowac nie tylko podczas wywolywania, ale i pozniej w PS, to ponotuje kolejne czynnosci i porobie do nich screeny.

kavoo inaczej nie mogę zachęcić ani pomóc, ale przynajmniej w ten sposób - jeżeli znajdziesz czas na taki tutorial, to chętnie służę miejscem na serwerze Coby ładnie widzieć, jak materiał w kolejnych krokach obróbki się zmienia...

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

I jeszcze jedno z dzisiejszej wizyty w ZOO. Musialem na skurczybyka dobre pol godziny czekac, az sie zdecyduje wyjsc z zarosnietego kata i pokaze w calej okazalosci.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Eee, obrabiane, 100% photoshop, tak to kazdy potrafi, to przecież już prawie nie zdjęcie... ;-)
    Niezłe jak zwykle.

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No wlasnie - ten kameleon to tak naprawde kaczka w zagrodzie mojej ciotki. To, ze wyglada jak kameleon, to tylko i wylacznie zasluga PSa ;-)

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    No wlasnie - ten kameleon to tak naprawde kaczka w zagrodzie mojej ciotki. To, ze wyglada jak kameleon, to tylko i wylacznie zasluga PSa ;-)
    płetwy wykadrowane, więc ciężko o tym dyskutować :-) fajna GO. tym razem trochę gorsza kompozycja - za dużo waty powyżej głowy kameleona czyli kaczki (perkoz? tak coś głowa nawet podobna...).
    gra i buczy bebop

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Efekt jest? No to o czym tu dyskutowac?
    Najs! Czekam na wiecej
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 05-06-2005 o 03:49
    ...

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Efekt jest? No to o czym tu dyskutowac?
    Najs! Czekam na wiecej
    KuchateK, ale o kaczce? pewnie, że najs kameleon. nawet jak kryptokaczka.
    gra i buczy bebop

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

bebop sie uwziol na kavoo :-)... trzeba rozroznic dwie rzeczy "technike malowania" czyli zdjecie i "efekt koncowy" czyli odbitke/ to co autor nam chcial przekazac.... jaka technike ma kavoo, nie mozna stwierdzi po obejrzeniu jednego zdjecia ale napewno efekt koncowy (tej kaczki i nietylko) jest powalajacy!

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Myslicie ze tylko kavoo uzywa szopa? LOL Katastrofa...
    Dla mnie to moze byc i kaczka... Efekt sie liczy
    ...

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    bebop sie uwziol na kavoo :-)... trzeba rozroznic dwie rzeczy "technike malowania" czyli zdjecie i "efekt koncowy" czyli odbitke/ to co autor nam chcial przekazac.... jaka technike ma kavoo, nie mozna stwierdzi po obejrzeniu jednego zdjecia ale napewno efekt koncowy (tej kaczki i nietylko) jest powalajacy!
    Jac, ja tylko sobie żartuję. może się muszę zreformować, ale to wyłącznie kwestia zbyt "analogowego" myślenia - za dużo mam tych przeróbek graficznych zawodowo, fotografowanie inaczej traktuję. mam nadzieję, że Kavoo się nie obraził - niezmiennie twierdzę, że efekt końcowy jego pracy jest bardzo dobry. co mam poradzić, że większą sztuką dla mnie byłoby zrobienie takiego strzału w 90% już kadrem i ustawieniem aparatu? w końcu nie ma znaczenia jaka kaczka ;-) skoro wygląda na fajnego kameleona. pozdrawiam
    gra i buczy bebop

Strona 21 z 26 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów