Eee, to chyba ja jednak naprawdę zdjęć robić nie umiem. Pierwsze przymiarki do wróbelków wypadły fatalnie. To znaczy mieć 400mm jest superale jakość w porównaniu z Twoją żałosna... I nawet nie mogę na obiektyw zwalić
![]()
Eee, to chyba ja jednak naprawdę zdjęć robić nie umiem. Pierwsze przymiarki do wróbelków wypadły fatalnie. To znaczy mieć 400mm jest superale jakość w porównaniu z Twoją żałosna... I nawet nie mogę na obiektyw zwalić
![]()
Dzisiejsze pstryki jak zwykle u mnie w NOWOSCIACH.
Tym razem tylko cztery, cholerny upal i natretne meszki nie pozwolily sie skoncentrowac na foceniu. Nie mowiac juz o tym, ze ponad godzine spedzilem na rozmowie z jakims Nikoniarzem, ktory mnie zagadnal o obiektyw :-)
Lewki są super - szczególnie portret. Zapozowały ci jak na zamówienie. Gratulacje.
Pentax K-5 II, Leica M9
lewki są fajniutki ale lioness cosik nie wyszlo. ogolnie spoko fotki
Dolacze sie z gratulacjami, pierwsze zdjecie z lwami jest fantastyczne, ale czy w drugim balans bieli nie jest zle ustawiony ?? troche za niebiesko tam...
Ps.: kavoo, kot zrobiony, musze tylko troche czasu miec zeby to powiesic w mojej galerii. Dzieki za rady, rzeczywiscie to jak fotografia sportowa![]()
Kavoo,najbardziej mnie urzekł ten słonikkadr niczym z NG, pierwsza fotka z kotami - jak najbardziej, pelikan - ładnie pokazane detale, ale zastanawiam się, dlaczego nie widać oka (bo chyba miał, tak?). Surokatka - ładne światełko.
Wbrew pozorom mialZamieszczone przez Tomasz Kolorowy
Niestety - takie bylo ostre slonce, ze oko zginelo w cieniachA w przypadku pelikana o taki kiks nadzwyczaj latwo, bo pelikan ma ciemnoczerwone teczowki.
Dzisiejsze zniwo
Macierzynstwo
Zamieszczone przez kavoo
trochę ciemne, ale ratują to fajnie uchwycone łuki :-) zrobiła się fajna kompozycja. jak duży crop (w sensie - ile dookoła zostało z całego ujęcia?). pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez bebop ; 04-06-2005 o 16:23
gra i buczy bebop