Wlozyc baterie i karte CF, zlapac ostrosc, pstryknac zdjecie. Jak sie uda to zaplacic i pojsc robic zdjeciaZamieszczone przez SebaWolf
.
Wlozyc baterie i karte CF, zlapac ostrosc, pstryknac zdjecie. Jak sie uda to zaplacic i pojsc robic zdjeciaZamieszczone przez SebaWolf
.
A jak się wróci z zakupem do domu, to KONIECZNIE NAJPIERW zainstalować w komputerze fabryczny soft z płyty CD dołączonej do zestawu, a dopiero POTEM podłączać aparat do komputera przez USB.Zamieszczone przez Vitez
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 02-08-2006 o 11:55
gwozdzt czytnik... CF czytnik USB 2.0... w końcu i tak wszycy kupują czytniki
tak, w końcu tak... zwłaszcza jak na początku narobią sobie problemu :-)Zamieszczone przez jacab1
Bez czytnika to byla meczarnia Ja zapomnialem wogóle ze mam kabelek![]()
![]()
300D+bp+kit\sigma70-300APO DG\2x1G scanDisc\statyw\wężyk sam\polar hoya\
No na 300d zgadza sie, ale 350 ma juz niezlego kopa zwlaszcza na szybkiej karcie. No w koncu usb2.0 Ja bawilem sie ostatnio na Sandisk ultra II z 350 i bylo superZamieszczone przez harrydb
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
Ale nadal wolniej niz przez porzadny czytnik na dobrym gniezdzie USB (ja mam na kompie 3 rodzaje gniazd, w jednym ok 20MB/s, w dwoch pozostalych ok 4MB/sZamieszczone przez tomaj_2
). Bo 350D ma "prawie jak USB 2.0"
.
Możesz to rozwinąćZamieszczone przez Vitez
Wydawało mi się, że 350D ma USB 2.0 High-Speed :smile:
Z tym ze szybciej czytnikiem to sie oczywiscie zgadzam.
Ostatnio edytowane przez tomaj_2 ; 02-08-2006 o 21:03
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
No wlasnie. Czytnikiem szybciej mimo ze 350D ma niby USB 2.0 High-speed. Nie umiem tego inaczej rozwinac/wytlumaczyc poza wlasnie empirycznymi przykladami.Zamieszczone przez tomaj_2
Łoj duuużo szybciej czytnikiem. Z tym że różnice miedzy czytnikami też potrafią być spore. Jeden z moich to staje i myśliZamieszczone przez tomaj_2
co jakiś czas. Jak kupiłem w MM taki tylko na CF-a za grosze to zdjęcia idą jak burza:razz:.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner