1. Nie atakuję, nie jestem zdenerwowany ani agresywny i nie mam "złej woli".Zamieszczone przez Quadrifoglio
2. Pisząc swoje komentarze próbowałem sprowadzić Twoje tezy do absurdu czego Waść nie byłeś uprzejmy dostrzec a odebrałeś to jako atak ad personam.
3. Nie podoba mi się Twój sposób myślenia - chyba wolno, jeszcze tego nie zabronili - i zwykle dyskutuję z tego rodzaju światopoglądem. Baaaardzo nie podoba mi się zdanie o autorytetach moralnych. Dodałem słowo TYLKO, żeby podkreślić to co wynika z kontekstu Twoich wypowiedzi. Na słowa "działacz" jako autorytet naprawde reaguję smiechem.
4. Na forum się przedstawiłem - użyj szukaj :-P
5. Jeśli nie rozumiesz do czego odnosi się mój komentarz o "psyche" to przeczytaj to co sam napisałeś.
6. Odnośnie mojego stwierdzenia "A nie wziąłeś pod uwagę, że w tym zdjęciu seksualności wogóle nie ma. To, że ty ją dostrzegasz nie znaczy, że ona tam obiektywnie jest." To: forma pytająca nie może z natury rzeczy być "autorytatywna". Moje pytanie odnosi się do Twojego spsobu postrzegania Świata - że wcale niekoniecznie musi być tak jak Ty uważasz - czy wogóle bierzesz to pod uwagę? Widac nie skoro odpowiadasz "ad personam".
7. To, że ktoś widzi seks w każdym kawałku gołego ciała, również dziecięcego to jego sprawa. Nie uważam, zeby to było normalne ale Świat składa się głownie z "nienormalnych". Nie widzę niczego zdrożego ani w tym zdjęciu ani w tytule ani w fakcie opublikowania w internecie.
8. Jaki był cel Twojego pierwszego postu? Pytam zupełnie poważnie. Podobnie do "sfrustrowanego nastolatka" mogę np. podejrzewać, że sam jesteś jego autorem i chciałeś sobie nastukać trochę wizyt na stronie. Nie mów tylko, że nieprawdopodobne. Kto sieje wiatr wznieca burzę - tak to jakoś było?
9. pisząc:
albo nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumieć tego co sam zacząłeś i co uporczywie kontynuujesz w swoich kolejnych postach. Ty go już daaawno oskarżyłeś. Nie nazywaj tego ad personam. Takie wypowiedzi słyszę codziennie w radio i tv. Tak się wypowiadał w Sejmie nasz Prezydent i Premier więc...Zamieszczone przez Quadrifoglio
10.- ja dużo za młody. Moj wiek pod avtarem jest prawdziwy.Zamieszczone przez Quadrifoglio
Nooooooo.... "argument" na wysokim poziomie chyba gdzieś gimnazjalnymZamieszczone przez Quadrifoglio
że powtórzę za slawi_3000 - oooooo quuuuuuurrrrrde. Myśl zaiste godna panteonu... prawników polskich? aaaaa... i TEN fragment (akapit) JEST ad personam.Zamieszczone przez Quadrifoglio