Pokaż wyniki od 1 do 10 z 159

Wątek: Co myślicie - nagość dzieci

Widok wątkowy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    To ja dorzucę coś jeszcze http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=809623 - co Wy na to? Tu niedomówień już nie ma ;-)
    zacznijmy od tego, ze zdjecie jest biedne fotograficznie, i ze jest zwykla, typowo dla Mitina prowokacja.

a skonczmy na tym, ze brak niedomowien, muflon, to jest jednak tez w niemalym stopniu kwestia tego co dostrzegasz, a niekoniecznie tego co bylo zamyslem autora. pomijam zagadnienie prowokacji, ktora wlasnie kaze ogladajacym myslec, ze chodzi o "kino", a nie koraliki

PS. swoja droga, to jakby nie bylo, moja mala corka tez ma "kino" i zwyczajnie nie chce byc inaczej, ze jak ja fotografuje na golasa, to to "kino" tez pojawia sie na zdjeciach. chocby skaly sraly - nie da sie inaczej.
    inna kwestia, ze ja moje dziecko fotografuje tak jak mi wychodzi, bez kontemplowania czego to pokazanie jest ustawowo zgodne, a za co poslowie LPR wyslali by mnie do gazu.
    a ze zdjecia malej z widoczna "dziurka" bym nie pokazal na takim plfoto to inna kwestia. i to nie tyle z niecheci do przekraczania jakichs granic (bo to koniec koncow moje dziecko i - jakkolwiek by to bylo niesmaczne dla roznych oszolomow - ma "dziurke"), tylko ze wzgledu na takie wlasnie idiotyczne reakcje spoleczenstwa, ktore akceptuje korupcje czy przemoc, a na kawalek golizny u dziecka reaguje gromkimi nawolywaniami do spalenia na stosie...
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 01-08-2006 o 01:16
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów