ja mysle, ze nagosc dzieci powinna byc zakazana, a przed pierwszym wejsciem do szkoly powinny sie pomodlic i otrzymac habit. a dziewczynki jeszcze chuste na morde, zeby nie kusily wiernych mezow...
czy was czasem nie poje...lo? w telewizji o 17.00 jakis pakero nap...la do ludzikow az jucha sie leje strumieniami i nikt nic nie mowi. dziecko publicznie pojawi sie na golasa, bo jest goraco, i nagle rwetest, ze rodzice pedofile itd. itp.
moze ja w jakims dziwnym swiecie zyje, ale ostatnio w tzw. "realu" wiecej widuje dzieci z golym tylkiem nad woda, niz ziomali walacych z bazooki do niewinnych ludzi... choc pewnie czyni mnie to pedofilem, i w mysl chrzescijanskiego, bogobojnego posla Wierzejewskiego powinienem isc do gazu, albo na inna podobna imprezke...
nie rozumiem tego kraju. nie rozumiem takich reakcji. jak mojej polrocznej corce zmieniam pieluche to tez powinienem opaske na oczy zakladac, zeby mnie nikt o pedofilie nie oskarzyl? a jesli dziecko mi sie zleje w parku, to jak rozumiem powinienem namiot na trawie rozlozyc i przebrac malucha w ukryciu? koniecznie z tylkiem na zewnatrz tego namiotu, zeby nie bylo posadzen o bezbozne zachowanie?
dewocja i po*******enie. przepraszam za brak ogrodek, ale to jest jednak jakies porabane...
tytul zdjecia jest idiotyczny. ale sama fotka... moze nie przesadzajmy...