Pokaż wyniki od 1 do 10 z 159

Wątek: Co myślicie - nagość dzieci

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ja mysle, ze nagosc dzieci powinna byc zakazana, a przed pierwszym wejsciem do szkoly powinny sie pomodlic i otrzymac habit. a dziewczynki jeszcze chuste na morde, zeby nie kusily wiernych mezow...

czy was czasem nie poje...lo? w telewizji o 17.00 jakis pakero nap...la do ludzikow az jucha sie leje strumieniami i nikt nic nie mowi. dziecko publicznie pojawi sie na golasa, bo jest goraco, i nagle rwetest, ze rodzice pedofile itd. itp.

moze ja w jakims dziwnym swiecie zyje, ale ostatnio w tzw. "realu" wiecej widuje dzieci z golym tylkiem nad woda, niz ziomali walacych z bazooki do niewinnych ludzi... choc pewnie czyni mnie to pedofilem, i w mysl chrzescijanskiego, bogobojnego posla Wierzejewskiego powinienem isc do gazu, albo na inna podobna imprezke...

nie rozumiem tego kraju. nie rozumiem takich reakcji. jak mojej polrocznej corce zmieniam pieluche to tez powinienem opaske na oczy zakladac, zeby mnie nikt o pedofilie nie oskarzyl? a jesli dziecko mi sie zleje w parku, to jak rozumiem powinienem namiot na trawie rozlozyc i przebrac malucha w ukryciu? koniecznie z tylkiem na zewnatrz tego namiotu, zeby nie bylo posadzen o bezbozne zachowanie?

dewocja i po*******enie. przepraszam za brak ogrodek, ale to jest jednak jakies porabane...

tytul zdjecia jest idiotyczny. ale sama fotka... moze nie przesadzajmy...
    www albo tez flickr

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    ...dewocja i po*******enie. przepraszam za brak ogrodek, ale to jest jednak jakies porabane...

tytul zdjecia jest idiotyczny. ale sama fotka... moze nie przesadzajmy...

Janusz

PS. Można jeszcze dodać, że o moralności najlepiej decydują 15-latkowie. W końcu mają wiedzę i doświadczenie życiowe ;-)

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body

Janusz

PS. Można jeszcze dodać, że o moralności najlepiej decydują 15-latkowie. W końcu mają wiedzę i doświadczenie życiowe ;-)

Lub 50 letni seksuolodzy odsiadujący wyrok za wykorzystywanie dzieci...
    w końcu oni na pewno mają wiedzę i doświadczenie. Kto by pomyślał ....

Uprawnienia umieszczania postów