Pokaż wyniki od 1 do 10 z 159

Wątek: Co myślicie - nagość dzieci

Widok wątkowy

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio
    Po raz kolejny wykazujesz złą wolę - atkując tych którzy coś powinni wiedzieć na temat wykorzystywania dzieci, właśnie z racji wykonywania swojego zawodu (nie zaliczam się do tej kategorii, nie miałem związków z molestowanymi dziećmi, by było jasne)....
    1. Nie atakuję, nie jestem zdenerwowany ani agresywny i nie mam "złej woli".
    2. Pisząc swoje komentarze próbowałem sprowadzić Twoje tezy do absurdu czego Waść nie byłeś uprzejmy dostrzec a odebrałeś to jako atak ad personam.
    3. Nie podoba mi się Twój sposób myślenia - chyba wolno, jeszcze tego nie zabronili - i zwykle dyskutuję z tego rodzaju światopoglądem. Baaaardzo nie podoba mi się zdanie o autorytetach moralnych. Dodałem słowo TYLKO, żeby podkreślić to co wynika z kontekstu Twoich wypowiedzi. Na słowa "działacz" jako autorytet naprawde reaguję smiechem.
    4. Na forum się przedstawiłem - użyj szukaj :-P
    5. Jeśli nie rozumiesz do czego odnosi się mój komentarz o "psyche" to przeczytaj to co sam napisałeś.
    6. Odnośnie mojego stwierdzenia "A nie wziąłeś pod uwagę, że w tym zdjęciu seksualności wogóle nie ma. To, że ty ją dostrzegasz nie znaczy, że ona tam obiektywnie jest." To: forma pytająca nie może z natury rzeczy być "autorytatywna". Moje pytanie odnosi się do Twojego spsobu postrzegania Świata - że wcale niekoniecznie musi być tak jak Ty uważasz - czy wogóle bierzesz to pod uwagę? Widac nie skoro odpowiadasz "ad personam".
    7. To, że ktoś widzi seks w każdym kawałku gołego ciała, również dziecięcego to jego sprawa. Nie uważam, zeby to było normalne ale Świat składa się głownie z "nienormalnych". Nie widzę niczego zdrożego ani w tym zdjęciu ani w tytule ani w fakcie opublikowania w internecie.
    8. Jaki był cel Twojego pierwszego postu? Pytam zupełnie poważnie. Podobnie do "sfrustrowanego nastolatka" mogę np. podejrzewać, że sam jesteś jego autorem i chciałeś sobie nastukać trochę wizyt na stronie. Nie mów tylko, że nieprawdopodobne. Kto sieje wiatr wznieca burzę - tak to jakoś było?
    9. pisząc:
    ...(jeszcze raz w tym miejscu, nie oskarżam autora zdjęcia, po prostu nasza dyskusja zeszła na ten temat)...
    albo nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumieć tego co sam zacząłeś i co uporczywie kontynuujesz w swoich kolejnych postach. Ty go już daaawno oskarżyłeś. Nie nazywaj tego ad personam. Takie wypowiedzi słyszę codziennie w radio i tv. Tak się wypowiadał w Sejmie nasz Prezydent i Premier więc...
    10.
    Za stary jestem na takie banały.
    - ja dużo za młody. Moj wiek pod avtarem jest prawdziwy.

... To nie tylko moje zdanie jak zdążyłem się zorientować.
    Nooooooo.... "argument" na wysokim poziomie chyba gdzieś gimnazjalnym

Życie jest bardziej skąplikowane niż się
    wydaje zarówno uczestnikom parady równości jak i młodzierzy
    wszechpolskiej.
    że powtórzę za slawi_3000 - oooooo quuuuuuurrrrrde. Myśl zaiste godna panteonu... prawników polskich? aaaaa... i TEN fragment (akapit) JEST ad personam.
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 01-08-2006 o 20:31

Uprawnienia umieszczania postów