Przebijam: jeszcze rok temu widziałem w witrynie zakurzone D30 za ok. 2000CHF (czyli też koło 5kPLN)![]()
Przebijam: jeszcze rok temu widziałem w witrynie zakurzone D30 za ok. 2000CHF (czyli też koło 5kPLN)![]()
Kupowałes osobiscie?? czy wysyłkowo?? Chce zrobic tam spore zakupy i wszelkie opinie o tym sklepie mile widziane :wink:Zamieszczone przez slawi_3000
Ceny nie zachwycają, na poziomie Stodoły, ale można sobie pójść do nich na Czerniakowską i pomacać, a nawet trochę się potargować. Sklep / biuro to mały pokój, jak się zbierze pare ludzi to jest niezły młyn, lepiej się wybrać na tygodniu.Zamieszczone przez towersivy
Przenieśli się na trzecie piętro (pok. 304) i tamten jest juz ze trzy, cztery razy większy.
Kupowałem u nich sporo - kiedyś 350D, później 30D poprzez kilka ciekawych obiektywów (min. 100-400L, 24-105L,100 macro). trochę drobiazgów. Generalnie polecamZamieszczone przez towersivy
...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...
A wracając do tematu, w tym tygodniu kupiłem 30D, tylko dlatego, że oferty 20D, które widzimy na aukcjach, czy e-sklepach są:
- albo fikcyjne (brak towaru)
- albo chore (znana firma z Leszna chciała mi sprzedac body 20D za 4120zł !!!)
Tak więc wybór jest jednoznaczny dla mnie - 30D.
pozdrawiam
no bo to tak juz jest jak ja kupowalem 20D to 10D bylo znaczaco drozsze... mozna sie tylko pocieszac ze nastepca 5D bedzie znacznie tanszy od obecnej puszki ... itd itp ;-)
Cóż. Może miałem pecha, a może nie ale... nie polecam.Zamieszczone przez Costus
Chcaiłem kupić gripa przez allegro. Standardowa procedura: o fajny grip -> kup teraz -> telefon do firmy: dzień dobry, ja w sprawie gripa...
I co mi chłopaki powiedzieli? Że ta aukcja to tak tylko w celach reklamowych, bo teraz to nie mają i może będą za 2 tygodnie. A może nie. :-?
Ja, jak czegoś nie mam to tego nie wystawiam na aukcji, ale ja to truskawki cukrem...
Oczywiście wystawiłem negatywa jak stąd do Kamczatki. W rewanżu za to allegro zablokowało konto. MOJE. Bo licytowałem tylko i wyłącznie w celu wystawienia negatywnego komentarza
![]()
Morał z tego taki oczywisty w sumie: allegro broni tylko "dużych" sprzedawców. Wiadomo - dziengi. To tak oftopicznie trochę.
Kupowałem osobiście po uprzednim zamówieniu tel. (nie wiedziałem, czy mają 16-35 na miejscu). Wrażenia b. dobre, przyjaźni, młodzi ludzie, wiedzący czego oczekuje klient (sprzęt nieruszany). Ja wiedziałem, czego chcę, więc się w ogóle nie wtrącali, jak oglądałem. Innym rozsądnie doradzali. Jak będę coś kupował (?), to na pewno w Fotoit, bo ceny rynkowo minimalne, a wybór pełen.Zamieszczone przez towersivy
EDIT: Ceny wynegocjowałem telefonicznie, tak, że na miejscu koncentrowałem sie na klamotach.
Ostatnio edytowane przez slawi_3000 ; 01-08-2006 o 16:38
Dzieki panowie za opinie!!
Jutro do nich dzwonie aby ustalic ostateczna cene i wale do Warszawki :smile:
BTW: wie ktos moze jak tam dojechac od dworca głownego PKP?? autem nie bardzo chce jechac, byłem kilka razy i mam dosc... :smile: strace pewnie wiecej kasy i sporo nerwow, wiec wole jazde PKP inter wychodzi sensownie cenowo i wygodnie :wink:
Pozdro