Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Czemu 20D jest drozszy od 30D?

Mieszany widok

Milky
    Guest

Domyślnie Czemu 20D jest drozszy od 30D?

Witam
    Zamierzam kupic wlasnie ktoras z tych lustrzanek i myslalem nad 20D ale jak zobaczylem ze jest drozsza od nastepcy swojego to mnie zastanowilo http://www.hoopla.pl/index.php?cPath...tributes_id=11 i dlatego napisalem ten watek i licze na Wasza odpowiedz bo w koncu nie wiem co wybrac Zamierzam pstrykac troche portretow ale i krajobrazy bo troche swiata zwiedzam i widzialem juz pare miejsc i zalowalem ze nie mam jak uwiecznic tego a fundusze... hmmm na 30D by mnie stac bylo
    No nic pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Coś im się widać popipciało Poszukaj innych ofert na oba modele. Napewno znajdziesz taniej. Zwłaszcza 20D
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Nie ma w nim nic co warte jest wiekszej sumy. 30D jest lepsze.

20D nie w pore przez niektorych wyprzedany, wiec te resztki na polkach maja dziwne wysokie ceny i leza tak, bo 30D nie tylko jest lepsze ale zdazylo juz staniec do nizszego poziomu jak koncowki 20'stki. Sprzedawcy powinni odzalowac i wypchac je ze strata zanim wogole nikt tego nie bedzie bral, ale nie kazdy tak potrafi...
    ...

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Nie ma w nim nic co warte jest wiekszej sumy. 30D jest lepsze.

20D nie w pore przez niektorych wyprzedany, wiec te resztki na polkach maja dziwne wysokie ceny i leza tak, bo 30D nie tylko jest lepsze ale zdazylo juz staniec do nizszego poziomu jak koncowki 20'stki. Sprzedawcy powinni odzalowac i wypchac je ze strata zanim wogole nikt tego nie bedzie bral, ale nie kazdy tak potrafi...
    Mnie śmieszy oferta fotograficzna w Electro World. Kilka gablotek ze sprzętem, 350D z kitem za 3,5 tys ... tymczasem obok, w Media Markt, tlum stoi w kolejce do działu foto.

Coś już napisał Awatar RemikP
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

na tej stronce to są jakieś jaja :P co to wogóle za cena tego 20d. 30d jest następcą 20d i jest na pewno dużo lepszy no i droższy .
    To już nawet tu masz zestawik tańszy 30D + kit http://cyfrowe.pl/aparat_opis.php?id=1166&idg=1165
    ale poszukaj dobrze napewno znajdziesz jeszcze taniej.
    pozdrawiam
    Edit: Jak pisałem to reszty postów jeszcze nie miałem
    Ostatnio edytowane przez RemikP ; 31-07-2006 o 16:24
    20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel

Milky
    Guest

Domyślnie

Dzieki wielkie za wypowiedzi i jestem pod wrazeniem reakcji...taaak szybko
    Tez wlasnie myslalem ze jednak 30D tylko kwestia GDZIE go zakupic ale mam miesiac jakos jeszcze by poszukac wiec moze z Wasza pomoca sie uda wybrac jakis porzadny i pewny punkt ;-)
    Dzieki jeszcze raz i udanych kadrow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Milky
    moze z Wasza pomoca sie uda wybrac jakis porzadny i pewny punkt ;-)
    Ja kupowałem w Fotoit na Czerniakowskiej. Polecam.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawi_3000
    Ja kupowałem w Fotoit na Czerniakowskiej. Polecam.
    Kupowałes osobiscie?? czy wysyłkowo?? Chce zrobic tam spore zakupy i wszelkie opinie o tym sklepie mile widziane :wink:

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy
    Kupowałes osobiscie?? czy wysyłkowo?? Chce zrobic tam spore zakupy i wszelkie opinie o tym sklepie mile widziane :wink:
    Ceny nie zachwycają, na poziomie Stodoły, ale można sobie pójść do nich na Czerniakowską i pomacać, a nawet trochę się potargować. Sklep / biuro to mały pokój, jak się zbierze pare ludzi to jest niezły młyn, lepiej się wybrać na tygodniu.

Bywalec Awatar Costus
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy
    Kupowałem u nich sporo - kiedyś 350D, później 30D poprzez kilka ciekawych obiektywów (min. 100-400L, 24-105L,100 macro). trochę drobiazgów. Generalnie polecam
    ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
    że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów