Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Słupsk i okolice

Domyślnie

Proponuje spotkanie i wspólne fotografowanie termin 11.11 o 11,00 miejsce spotkania kwiaciarnie pod kościołem Mariackim. Idziemy z pochodem na plac zwycięstwa pofocić gadających du*ków z ratusza itp a po tym jak wcześniej pisałem na CB możemy iść na stary browar lub na SFM - do ustalenia na miejscu (do browaru lub SFM wchodzimy na drapanego - czyli tak aby nikt nie wiedzial i nie widział - lub jeśli będzie jakiś stróż po dogadaniu się z nim na kilka zdjeć..)
    Na koniec będzie możńa zrobić batlle słupskie

Godzinowośc słupskiego świeta niepodległości:

11.15 zacznie się przemarsz ulicami Łukasiewicza, Jagiełły, A. Łajming, Deotymy na plac Zwycięstwa. O godz. 11.30 rozpocznie się uroczystość przy pomniku Żołnierza Polskiego

Kto chętny to się stawi - ja bedę na pewno.
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Bywalec Awatar chyrek
    Miasto
    Słupsk, Polska

Domyślnie

Ja niestety odpadam... Wczesniej pisalem ze moze byc ciezko z terminem i niestety jest... Zawalony caly dzien... Zycze slonecznej pogody wszystkim jutrzejszym slupskim pstrykaczom i do nastepnego spotkania.

pozdrawiam,
    Łukasz Chyrek
    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

No proszę, a ja przespałem temat...
    Panowie, proponuję fotografować siebie nawzajem. Ja robię zdjęcia dziewczynom, a mi nie ma kto zrobić i strasznie nad tym ubolewam .

Aha, moje gg:1213488

Coś już napisał
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

A ja tak z ciekawości się wtrące :P I jak się wyprawa udała? Trochę juz czasu minęło, ale...trzeba odświeżać wątek canonierów z okolic Słupska!
    Pozdrawiam

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Witam,
    odswiezam ten watek na nowo, bo mamy zlota, polska jesien, trzeba wiec pofocic
    choc teraz mieszkam juz w gdyni, ale czesto wpadam do domciu do slupska.

moje gg: 1421020

a co do SFM i lokomotywowni - wielka szkoda, ze juz zbuzono, byly to piekne obiekty.. po lokomotywowni pozostaly dwie wieze cisnien, z tego co w niedziele zauwazylem, da rade do jednej z nich wejsc.
    to moze jakis plenerek? jedna lub dwie modelki moge zalatwic.

Pozdrawiam

salonmops
    Guest

Domyślnie

no i co Słupszczanie ,chyba nie jest nam pisane spotkac sie:razz:
    a moze jednak
    mam lontakt z Henkiem,ciagnol mnie gdzies na plaze:sad: ale slabo chodze:-D
    to co jeszcze w tym roku damy rade?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów