Zamówiłem dziś sobie filtry LEE od dystrybutora w UK, zobaczymy czy przyślą.
Zamówiłem dziś sobie filtry LEE od dystrybutora w UK, zobaczymy czy przyślą.
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Witam, zainteresowałem się sprawą. Wysłałem maila do LEE jak to możliwe że polski dystrybutor pobiera pieniądze za próbki, Lee odpisało że z wyniku większej ilości zamówień sprawiedliwie jest że dystrybutor POBIERA OPŁATE POCZTOWĄ, tylko pocztową, napisałem drugiego maila że dystrybutor pobiera dwie opłaty, swoją za próbki i drugą za przesyłkę. Ciekawe co odpiszą.
Jak ktoś chce - mam dostępne filtry na lampę LUMIQUESTA.
Sam używam - fajna rzecz. 8 kolorów folii w zestawie. Można na to zakładać inne akcesoria (softbox. itp)
Cena 95 zł
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 31-03-2009 o 17:01
O obiektywach wiem prawie wszystko
Mineło 2 miesiące odkąd zamówiłem filtry LEE podobnie jak koledzy wyżej. Do dziś jednak nic nie dostałem.
Kupiłem stąd Rosco z allegro.
Ktoś ostatnio sobie załatwiał? Bo chyba doszedłem do tego, że potrzebuję :P
Zapraszam do kontaktu via PW.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
...albo od razu tutaj:
http://allegro.pl/show_user_auctions...&change_view=1
Dla koleżanek i kolegów z CB zniżka w kosztach wysyłki 50%.
Ostatnio edytowane przez AMMarshall ; 13-08-2010 o 08:14 Powód: Automerged Doublepost
"Załatwiać" to nie załatwiałem, bo w przypadku, kiedy próbki nie mają nam posłużyć do zapoznania się z produktem przed jego ewentualnym kupnem, kojarzy mi się trochę z wyłudzaniem albo wręcz żebractwem. Nie narzucam tego punktu widzenia. To tylko mój osobisty pogląd.
Za to tak się składa, że niedawno skorzystałem z oferty AMMarshalla. Wychodzi po kilka zł/szt. Nie majątek. Na Allegro są także inni sprzedawcy tych filtrów w podobnych cenach. Jest z czego wybierać.
Folijki mocuję rzepami. Mam tylko jeszcze nierozwiązany problem, w czym i jak je nosić, żeby można było szybko skorzystać/zmienić. Macie jakieś patenty?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Próbki z tego co pamiętam nie pokrywają dokładnie całego palnika, zatem jest to rozwiązanie pośrednie i jeżeli by mi przypasowały te próbki, to pewno myślałbym o zakupie. Tymczasem jeżeli dają, to biorę. Ale z tego co widzę na necie, to już nie dają. Wolałem jednak zapytać na CB.
gdzieś kiedyś czytałem że nie ma różnicy pomiędzy LEE a Roscco.
ja jednak zauważyłem że pomiędzy CTO LEE i Rosco jest różnica w temperaturze o jakieś 200-300K trzeba kombinować z full CTO i 1/2 CTO
a trzymam je w tej folijce w której je dostałem![]()