kupiłem nowego Canona EOS 350D, zaczął numerować mi zdjęcia od 207 a nie od 1, może ktoś wie czy to normalne, bo mam podejrzenie, że aparat był wcześniej używany .
Z góry dzięki za odpowiedź.
kupiłem nowego Canona EOS 350D, zaczął numerować mi zdjęcia od 207 a nie od 1, może ktoś wie czy to normalne, bo mam podejrzenie, że aparat był wcześniej używany .
Z góry dzięki za odpowiedź.
a karte CF wsadziles nowke (NIGDY wczesniej nie uzywana?) bo ja jak wsadzilem swoja uzywana po A95 to mi zaczelo liczyc od okolo 3000Zamieszczone przez dradamsky
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Moze wyzeruj licznik i zacznij liczyc od nowa. Ja mam 300D. Miałem zrobionych 3000 zdjęć dopóki nie włożyłem innej karty. Teraz mi liczy od 6000 :] i sam zmieniam numerację zdjęć.
A mi na jednej karcie numeracja przekroczyla 10000, na drugiej nie i takiee burdel mi sie zrobil w numeracji ze w kazdym nowym katalogu zgranych zdjec numeruje od nowa i dorzucam date (multirename w totalcommander, choc pewnie jakims downloaderem tez by sie dalo).
Zapewne normalne. 300D i 20D tak zaczynają numerowac (od 201) więc i 350D pewnie też.Zamieszczone przez dradamsky
Ale jemu zaczal od 207 a nie 201...Zamieszczone przez Janusz Body
Moze czcionke sobie powieksz albo rozdzielczosc ekranu zmniejsz![]()