pozyjemy zobaczymy, no i wyobraz sobie jakie wypasione komputery do tego trzeba miec i jakimi laczmi dysponowac jesli to ma sie odbywac w sieci :/
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Chciałbym znać parametry tego na filmie... i na pewno nie był to Pecet na Windowsie...
Mac?
Big Mac?
Big mac Menu?
uwazam ze rynek takiego czego narazie nie potrzebuje
a tak pozatym to ilu calowe mial monitory?
na 17 czy 19`ce nie bedzie to dobrze wygladac
i jakie beda wymagania sprzetowe??
cztery procesory po 3GHz i 10GB ramu??
Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl
Sciag sobie wersje w wysokiej rozdzialce... Pasek XP na gorze wyraznie widac. Widac tez na dole zmniejszony dolnyZamieszczone przez Terrmos
Reszta to aplikacja na pelnym ekranie odpowiednio akcelerowana. Liczac obecne monstery graficzne z 512MB pamieci nie widze problemu zapakowac tam tyle fot.
Nowe delle, 24 albo 30 cali. To zdaje sie byly 30'stki. Do tego najlepiej jakiegos pieca z odpowiednio wypasiona karta graficzna i duza iloscia ramu. W sumie taka gierkaZamieszczone przez shaqi
![]()
...
Dlaczego, po prostu aplikacja w trybie fullscreenZamieszczone przez Terrmos
A parametry... come on, akurat z wyświetleniem tego, co na tym filmie było, to poradzi sobie każda dzisiejsza karta graficzna. Mnie bardziej ciekawią parametry sprzętu, który został użyty do przeliczenia i dopasowania tych wszystkich danych
Strzelam mały klasterek
![]()
mozliwe aczkolwiek ostatnio w firmie wymieniono wszystkim developerom PCty na nowsze: dell 2x Pentium 4 Xeon 3.6GHz, 4GB ram, 4xRaptor w RAID0, + jakas grafika (bardziej 2D - przeciez costam programuja). i powiem ze maszynki nie do zagiecia.Zamieszczone przez muflon
hehehe ciekawe po co mu tam był ten telefon podpięty pod kabelek
a oprócz tego to ciekawe jaki windows to udźwignął...
i faktycznie - jaka to musi być maszyna żeby tak sobie scrollować jak on to powiedział "simultaneously" między tyloma dziesiątkami fotografii - płynnie...![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
jednej rzeczy nie poruszyl.. jak to maja byc dziesiatki zdjec robionych przez rozne osoby co z roznicami w oswietleniu itp itd? bo prostu bedzie widac ze to zlepek fotek.... sprzetem bym sie tak nie martwil..
S45 user
Ja nie zwracam uwagi na trudności techniczne lecz na efekt końcowy który moim zdaniem jest powalający - jeśli tak wyglada przyszłość prezentacji zdjęć to jest naprawdę nieżle.