Napiszę ogólnie , bez odnoszenia się do poszczególnych zdjęć, że Twoją galerię obejżałem z wielką przyjemnością.
fajne zdjęcia – przyjemnie się je ogląda. Tego dzieciaka w autobusie przestraszyłeś pewnie dużą puchą,
32 jest fajna, a szczególnie różnorodna mimika/emocje widzów ujętych przez pryzmat modelki.
A tak przy okazji, nie źle rozbawił mnie post napisany przez „Fotograf1995”, przywołujący do „sztuki nieskazitelności” zrobionego zdjęcia, samemu chowając to co nie wygodne. Mam na myśli żółty napis w stopce. Zakładam, że jego nazwa użytkownika jednoznacznie tłumaczy podstawy punktu widzenia.
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
Az milo sie oglada takie galerie..Ogolnie widac u Ciebie postepy, co jest bardzo fajna sprawaNajbardziej utkwilo mi w glowie zdjecie nr 32. Abstrahujac od tego, ze jest bardzo dobrze wykonane technicznie, to sam pomysl jest super. Swietnie zauwazona chwila, ten wyraz twarzy starszych osob w pierwszym rzedzie i w koncu "platfus" modelki...calosc tworzy super fotke!