tak jak 350d razem z główną ??
tak jak 350d razem z główną ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
na 20d zdaje sie nie dzialac, ale zostawilem aparat tylko na 5 min bez obu baterii. Co ciekawe zapomnial date ale zachowal ustawienia, wlacznie z parametrami ekspozycji na ktorych robilem przed wylaczeniem i wyjeciem bateryjek.
Moim zdaniem to tzw "urban legend" ale fakt że po spróbowaniu, noise na ISO1600/30s. zupelnie inaczej sie uklada. Przedtem byl z przewaga nienbieskiego a teraz czerwonego :-)
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
hehe moze WB sie przestawil, wyjalem baterie na noc, a moze sie jednak odhotuje
Pozdr.
Nie wiem, kurde, nie sadzę bo nie zmieniałem WB. Ale sam noise inaczej wygląda. W każdej legendzie jest zairno prawdy ;-) Jeśli nie skasowałem próbek to jak wróce do domu może załączę fragmenta.
Albo pocykam przez weekend w upale, zrobie zdjęcie na 30s./ISO1600 z deklem, a potem przetestuję plotkę w niedzielę wieczorem po wyjęciu aparatu z lodówki![]()
Ostatnio edytowane przez p_lar ; 28-07-2006 o 11:09
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
Dlaczego niektórzy sa tacy sceptyczni...?? w KM D5d działa trik z miesiącami więc moze w canonie też można....
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze
jaki trik?
@gonzo
miesiąc w przód, miesiąc w tył i zmapowane......![]()
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze
Nie rozumiem... (albo nie załapałem dowcipuZamieszczone przez VANT
)
Tak, jest pod złączem USB. Trzeba wykręcić śrubkę. s. 41 oryginalnej instrukcji.Zamieszczone przez Diego