TAK, choć to rzecz wtórnaZamieszczone przez wizja
robisz zdjęcia, chcesz robić lepsze, wiesz, że lepsze zdjęcia to lepszy obiektyw, wiesz jaki chcesz obiektyw, wiesz ile on kosztuje![]()
TAK, choć to rzecz wtórnaZamieszczone przez wizja
robisz zdjęcia, chcesz robić lepsze, wiesz, że lepsze zdjęcia to lepszy obiektyw, wiesz jaki chcesz obiektyw, wiesz ile on kosztuje![]()
20Dset
maj łeb...
W podobnej cenie zooma nie znajdziesz tej jakosci. Kit jest najlepszy w swojej klasie cenowej.Zamieszczone przez wizja
Lepszych szkiel w podobnej cenie mozesz szukac tylko stalek (50 1.8 ) i to manualnych stalek tez (na M42).
Narzeczonej trzeba powiedziec, ze obiektyw kosztowal 500, a informacje ze chodzi o Euro trzeba zachowac dla siebie![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Czytam ten watek i jakbym widzial siebie. Zbieram na Sigme 18-125 i mam podobne problemy z kobietaMialem przyjemnosc cykac ta sigma i bardzo mi sie spodobala.
Ciekawa interpretacja PszczolaZamieszczone przez Pszczola
. Czy ktorys z forumowiczow ma podobne klopoty na tej plaszczyznie? Chetnie poslucham pomyslow. A moze zaloze watek "Jak szmuglujecie sprzet do domu"
![]()
Ma, niestety ma. Eh... Gdyby nie to, to pewnie miałbym już ze dwie L-ki w domuZamieszczone przez tpop
![]()
http://canon.hazan.ys.pl/viewtopic.p...13&start=0Zamieszczone przez tpop
I tak jak tam pisalem - moja partnerka jest na tyle dobrze wychowana ze mi w moj portfel nie zaglada.
Rozmawialismy nawet niedawno o tego typu rozliczeniach w malzenstwie i ma takie samo podejscie - niezaleznie slub czy nie, facet swoja praca zarabia swoje pieniadze i nic jej do tego ile ma w portfelu i na co wydaje.
Dlatego... moge wam tylko wspolczuc.
Wszystko zalezy od tego jakie sa w rodzinie (chodzi mi juz o malzenstwo) priorytety, jak zarzadzane sa finanse oraz jakie sa potrzeby finansowe. Jak jestescie zadowoleni z partnera, to z cala pewnoscia zmiana partnera/partnerki jest duzo bardziej kosztowana (nie tylko finansowo), od zmiany szkla.Dlatego czasem dobrze jest sie wstrzymac z wymiana optyki.
![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Ciekawa koncepcja małżeństwaZamieszczone przez Vitez
To ja Wam współczuję... :wink:
co fakt to fakt, no ale chłopak ma jeszcze małżeństwo przed sobąZamieszczone przez Jurek Plieth
![]()
20Dset
maj łeb...
jak to mówią - erotoman gawędziarzZamieszczone przez Tytus
![]()