-
Jestem już po zakupie... wybrałem jednak D70s ( rodzice dorzucili troche kaski ) jestem bardzo zadowolony z aparatu, nie bede oceniał czy jest lepszy od 350D bo nie robiłem zdjęć tym aparatem, ale jakość i funkcjonalność D70s bardzo mi odpowiada,i uważam że jak na moje możliwości więcej mi nie trzeba. Jedyne co moge powiedzieć to to że D70s świetnie leży mi w ręce i ma fajną i łatwą obsługę. Cały czas sobie pstrykam i testuje na wielu funkcjach, także szkole sie w zakresie balansu bieli bo słyszałem ( i potwierdzam ) że D70s ma tendencje do zmieniania kolorów z czego wychodzą troszke nie realistyczne, ale to jest kwestia doświadczenia z WB i nie robienia zdjęć na AUTO, mnie osobiście udało się zrobić tak żeby zdjęcia miały żywy kolor, ale jeszcze w tej dziedzinie musze sie dużo uczyć. Przyznam szczerze że całe napięcie w wyborze aparatu już minęło, teraz skupiam sie tylko na robieniu zdjęć i szkoleniu umiejętności, co moge jeszcze powiedzieć że obiektyw dołączany do zestawu jest b.dobry, i jak na razie w zupełności wystarczający. A później pomyślimy coś o Makro albo dłuższej ogniskowej. Dzieki za pomoc wszystkim.
Pozdrawiam Bartek
Uprawnienia umieszczania postów