Faktycznie wolny, ale dobrze, że powstaje freewarowe oprogramowanie, pozostane przy Silkypix i ACR.
Faktycznie wolny, ale dobrze, że powstaje freewarowe oprogramowanie, pozostane przy Silkypix i ACR.
Najśmieszniejsze jest to że jeden facet napisał program funkcjonalnie porównywalny z Lightroom'em pisanym przez potężny zespół AdobeZamieszczone przez stdanielo
Janusz
No wlasnie nieZamieszczone przez Janusz Body
Gdyby ten program byl "funkcjonalnie porownywalny", to natychmiast porzucilbym wszelkie mysli o zakupie PS/C1/cokolwiek.
Jak chcesz zobaczyc prawdziwy (i potezny, choc chyba ciagle beta) klon produktu Adobe, to zajrzyj tutaj: http://www.kanzelsberger.com/pixel/?page_id=12![]()
To była z mojej strony złośliwość pod adresem AdobeZamieszczone przez muflon
Dla mnie to on nawet jest "funkcjonalnie porównywalny" - stopień mojej frustracji w oczekiwaniu na wynik jest tali sam jak w LR 3B. Ta "funkcja" działa (na mnie) tak samo
![]()
Wlasnie sobie po raz kolejny przetestowalem tego Pixela (link powyzej).. kurcze, w tym sie juz naprawde da pracowac! I jest wszystko co trzeba - 16bit, inne modele kolorow (LAB itp.), CMS, efekty na warstwach... niezle, niezle. Szacunek dla faceta. Moze to bylaby jakas alternatywa.. w koncu $38 vs. jakies 1000CHF... ;-)
Ja teżZamieszczone przez muflon
CR2 nie chce mi otwierać
![]()
Piszę w ciemno: Shadows&HighlightsZamieszczone przez Tomasz Golinski
the silence is deafening
TrafilesZamieszczone przez gietrzy
Ale z tego ze w tym calym RawTherapee jest wnioskuje, ze algorytmy sa juz rozpracowane - takze pewnie sie pojawi.
A Gimp stoi w miejscu :-(