w sobotę możemy pojechać na jeden dzień - myslałem ew by pojechać dodatkowo pierwszego dnia na przyloty i otwarcie oraz zostać na pierwszy dzień zawodów. W Rybniku są teraz Mistrzostwa w akrobacji szybowcowej - moze skoczymy tam w sobotę ?
w sobotę możemy pojechać na jeden dzień - myslałem ew by pojechać dodatkowo pierwszego dnia na przyloty i otwarcie oraz zostać na pierwszy dzień zawodów. W Rybniku są teraz Mistrzostwa w akrobacji szybowcowej - moze skoczymy tam w sobotę ?
W ten weekend jade do Łodzi na mecze siatkowki. W przyszly weekend albo foce slub albo jade do rodzicow. Tak wiec dopiero 12.08 moge sobie zaplanowac.Zamieszczone przez Broncobilly
mam do Radomia coś ponad 300km, nie uśmiecha mi się gnać rano, później cały czas odciągać z wyjazdem bo jeszcze jakieś ciekawe momenty mogą być. Potem wracanie padnięty po nocy żadna przyjemność![]()
Ale w sobote mogę powiedzieć już, że będę :-D udało się załatwić w jeden wieczór...
Ostatnio edytowane przez Zaku ; 27-07-2006 o 09:33
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX
Szkoda że AirShow nie jest z tydzień wcześniej. Mam do końca tygodnia całą wolną chatę w Radomiu, mógłbym kogoś ugościć.
AirShow to jest za rok
Żeby było śmiesznie, od 1 do 15 sierpnia jestem na urlopie pod Radomiem. Ale akurat na weekend 11-13 wracam do Wawy na konwent fanów Star Wars![]()
350D+grip, Sigma 24-60mm f/2,8 EX DG, 420EX, Lastolite Micro Apollo
Lo, there do I see my father.
Lo, there do I see my mother and my sister and my brother
Lo, there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo, they do call to me. They bid me take my place among them
In the halls of Valhalla where the brave may live forever.
Zamieszczone przez Encor
oopps, faktycznie.
http://www.radom.pl/?news=295
Ja tu jestem co roku i już się przyzyczaiłem że jak jakaś impreza lotnicza to AirShow![]()
...rozczarowałem się, że to nie Air Show tylko Mistrzostwa Świata w Akrobacji Samolotowej 8)
Jednak trzeba się cieszyć z tego co jest, też powinna być fajna zabawa![]()
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX
No ale w sobote na zakonczenie jakis tam "prawie show" bedzie 8)Zamieszczone przez Zaku
Ja jadę prawdopodobnie w ten weekend niestety, będe miał forumowe ID, może ktoś się pojawi...
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
Wszystko jest na dobrej drodze aby wyjazd do Radomia doszedł do skutku. Na drodze może tylko stanąć jakis kataklizm albo złośliwość rzeczy martwychZamieszczone przez Vitez
Nawet już zwróciłem sie na forum z prośbą o pożyczenie TC 1,4 Tak więc jeśli nic się nie zmieni to możemy w czwartek umawiac się na pewniaka.