Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Warto Kupić Canona 70-200 F/4 L Mając Sigmę 70-300 Apo????

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Masz racje ze chodzi o sprawe/sprawy "biznesowo-finansowy " a to tylko dlatego ze teraz zanim kupiec sie zdecduje bedzie kazał potrzasac szkłem, sprawdzac pierscienie suwmiarka i nie wiadmo co jeszcze zawsze negatywna opienia działa 100X mocniej niz ta pozytywna, nie twierdze oczywiscie ze nie moze sie trafic skopane szkiełko ale trzeba zachowac deczko dystansu do tego co czasami sie czyta na forum, bo badz co badz opinie tutaj wygłaszane maja bardzo silne konsekencje w pozniejszych decyzjach. Wiec mysle ze popłeniłes bład przytaczajac tylko tego linka, zapominajac o całej reszcie pozytywnych opini o tym szkle ktore mozna byłoby umiescic w kilku innyc linkach i wtedy byłoby oki, ale ty podałes tylko 1 strone pozostawiajac 2 bez odpowiedzi co dla człowieka ktory nie bardzo sie w tym wszystkim orientuje moze byc decydujace.No i nie miałem i nie mam zamiaru wchodzic w jaka kolwiek polemike traktuje to jako zwykłe przedstawienie pogladow, mam na dzieje ze cie nie uraziłem byc moze mogłem to napisac delikatniej i nie w tym a tamtym temacie, moja impulsywnosc dała sie we znaki :wink:

A co do luzu fakt przydałoby sie go troche :wink: ale praca odbiera mi go z pełna premedytacja.

Pozdro.
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 15-08-2006 o 21:05

Uprawnienia umieszczania postów