tego jak było w rzeczywistości to czasem nawet autor nie pamieta.
tego jak było w rzeczywistości to czasem nawet autor nie pamieta.
Myślę że to jak zostało obrobione napisać należy , ale po bitwie .
No dobra, to teraz trzeba poprosić kogoś z Nikonem żeby zrobił lekko niedoświetoone zdjęcie na ISO3200, myślę że to zapewni wysoki poziom trudności bitwy![]()
Ja jestem zaPomysł mi się bardzo podoba. Sprawdzian umiejętności, który każdy szanujący się pasjonat powinien umieć, czyli "późniejsza obróbka". Ja mogę kilka RAWów dać-takich, że nie wiem, czy gazetowi graficy potrafili by z nich coś wyciągnąć
Dostajemy zdjęcie, możemy z nim robić wszystko co chcemy, a potem pokazujemy efekt końcowy-zasady najprostsze bez żadnych ograniczeń(chyba, że czasowych
)
Mój wujek ma Nikona-jak będzie potrzeba ekstremalnych fotek, mogę coś załatwić![]()
Ostatnio edytowane przez mungo ; 24-07-2006 o 21:04
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Zamieszczone przez MMM
To ja odpadamZamieszczone przez Tomasz Golinski
Mam oprogramowanie tylko do CANONÓW
![]()
ACR tego nie łyknie?Zamieszczone przez Tomasz1972
![]()
Nie mamZamieszczone przez MMM
![]()
RawShooter dobry do wszystkiego![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Malo wiesz o zyciu jeszczeZamieszczone przez mungo
![]()