Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 79

Wątek: Dziwny pomysl - moze sie komus spodoba ?

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

A czemu nie
    Mogę spróbować :-D

M@riusz
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

sign me up
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony

Domyślnie

no to szukamy jakiegos RAW'a - totalnie skopanego, tylko zeby nie byl jakos za mocno przeswietlony
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Teraz tydzień będziemy szukali? Nie wstydzić się... niech ktoś da co ma i nie koniecznie tragicznego żeby dało się jeszcze coś z tym zrobić .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

ja chetnie ! mam na iso 3200, niedoswietlane o 2 EV, bo mi sie psiamac "modele" na panoramke spoznily... reflektujecie ? a tak powaznie, to co za sztuka jest uratowac skopanego rawa, ja bym proponowal opublikowac rawa z jakiejs w miare foty i zobaczylisbysmy jak ludzie inwencja potrafia ja przedstawic...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony

Domyślnie

no to jak nie ma chetnych do pozyczenia RAW to ja znalazlem swojego, jakiegos sprzed 2 dni, robiony KIT'em widoczek z gorki na edynburg, jesli uwazacie ze sie nadaje to pisac
    plik mozna zassac stad: http://rapidshare.de/files/27431396/IMG_6562.CR2.html
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq
    no to jak nie ma chetnych do pozyczenia RAW to ja znalazlem swojego, jakiegos sprzed 2 dni, robiony KIT'em widoczek z gorki na edynburg, jesli uwazacie ze sie nadaje to pisac
    plik mozna zassac stad: http://rapidshare.de/files/27431396/IMG_6562.CR2.html
    Nie wiem czy się nadaje czy nie. Nie widzę żeby był przeswietlony czy rażąco niedoświetlony. Za to użyto przysłony f5.0 która bardzo średnio się nadaje do landszaftów i tutaj żadna obróbka rawa na brak ostrości nie pomoże. . Tylko ostatecznie jakie zasady(jakis regulamin baatle?). Czy tylko wywołanie rawa czy też szopowanie jaki format docelowy, jakie wymiary?

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja proponuję minimum "malowania", czyli wywoływarka raw + ewentualnie levels, sharpen i healing brush w szopie/gimpie/etc. Format 50% lub 33% bo to kit rozmiaru oryginalnego i np. dać możliwość przygotowania dwóch wersji jeśli ktoś ma różne wizje przy wywoływaniu . Może być?
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Ja proponuję minimum "malowania", czyli wywoływarka raw + ewentualnie levels, sharpen i healing brush w szopie/gimpie/etc. Format 50% lub 33% bo to kit rozmiaru oryginalnego i np. dać możliwość przygotowania dwóch wersji jeśli ktoś ma różne wizje przy wywoływaniu . Może być?
    Pewnie, że może

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Liczac takie minimum to zadna zabawa. Wszystkim wyjdzie prawie to samo
    ...

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów