Ty przypadkiem w jakimś biurze matrymonialnym nie pracujesz? ;-)Zamieszczone przez Zielony
Ten pierwszy przykład jest extra
Jnausz
Ty przypadkiem w jakimś biurze matrymonialnym nie pracujesz? ;-)Zamieszczone przez Zielony
Ten pierwszy przykład jest extra
Jnausz
Ten pierwszy przykład jest staaaryJakieś 2 lata temu już go gdzieś na jakimś forum widziałem
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
No, mogię spróbować i ja![]()
350D+grip, Sigma 24-60mm f/2,8 EX DG, 420EX, Lastolite Micro Apollo
Lo, there do I see my father.
Lo, there do I see my mother and my sister and my brother
Lo, there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo, they do call to me. They bid me take my place among them
In the halls of Valhalla where the brave may live forever.
A czemu nie![]()
Mogę spróbować :-D
M@riusz
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
sign me up![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
no to szukamy jakiegos RAW'a - totalnie skopanego, tylko zeby nie byl jakos za mocno przeswietlony
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Teraz tydzień będziemy szukali?Nie wstydzić się... niech ktoś da co ma i nie koniecznie tragicznego żeby dało się jeszcze coś z tym zrobić
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
ja chetnie ! mam na iso 3200, niedoswietlane o 2 EV, bo mi sie psiamac "modele" na panoramke spoznily... reflektujecie ?a tak powaznie, to co za sztuka jest uratowac skopanego rawa, ja bym proponowal opublikowac rawa z jakiejs w miare foty i zobaczylisbysmy jak ludzie inwencja potrafia ja przedstawic...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
sorry za OTZamieszczone przez MMM
![]()
już nieraz mówiłem że wojny systemowe mi w sumie przeszły ale niektóre teksty jak np. Twój są świetne i nie dość że są prawdziwe z założenia, to jeszcze można się usmiać z treścihehe
masz u mnie browara jak się spotkamy kiedyś
a wogóle to sam pomysł świetnypodoba mi się
i'm in..
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
no to jak nie ma chetnych do pozyczenia RAW to ja znalazlem swojego, jakiegos sprzed 2 dni, robiony KIT'em widoczek z gorki na edynburg, jesli uwazacie ze sie nadaje to pisac
plik mozna zassac stad: http://rapidshare.de/files/27431396/IMG_6562.CR2.html
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6