Późno się robi, więc może zacznijmy się deklarować czy będziemy czy nie (ze szczególnym wskazaniem osób które głosowały na taki termin).
Termin mi średnio pasuje, ale jestem skłonny porzucić festiwal "Nowa Muzyka" w Cieszynie na rzecz zlotu :-)
Późno się robi, więc może zacznijmy się deklarować czy będziemy czy nie (ze szczególnym wskazaniem osób które głosowały na taki termin).
Termin mi średnio pasuje, ale jestem skłonny porzucić festiwal "Nowa Muzyka" w Cieszynie na rzecz zlotu :-)
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Ja nocuję tutaj. Również będę w piątek wieczorem.
EDIT: Kto jedzie z Warszawy w piątek wieczorem? Jeśli macie 2 miejsca w samochodzie, to chętnie się dołączę, a jeśli takowych osób nie ma, to może umówimy się na wspólną podróż pociągiem?
Ostatnio edytowane przez Soul_Man ; 02-07-2007 o 08:28
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
Pod listą uczestników dodałem ramowy program zlotu.
I jedna uwaga techniczna: zgodnie ze starym dobrym zwyczajem nie piszmy na forum o miejscach noclegów i spotkań. Informacje o miejscu zakwaterowania oraz numery kontaktowe proszę przesyłać do mnie na PW, zbiorę je razem i roześle pełną listę wraz z programem do wszystkich uczestników.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj